background preloader

My new life

Facebook Twitter

Solving the 5K Puzzle. The 5K is the race where runners come to meet.

Solving the 5K Puzzle

It's the race where real distance runners drop down, taking a break from the usual smorgasbord of 15Ks, marathons, and 24-hour relays to snack on an event that seems nothing more than a sustained sprint. Romanian Tourism. Astazi la Alpinet - Alpinet.org. Watch 18-year-old Sasha DiGiulian climb 9a (5.14d)—the hardest problem in US women's climbing history. Why We Run - Salomon Running TV S3 E01.

Cartita plimbareata. Alaskan Wild Life: A Mt. Marathon Migration. Athletes Outrun the Sun. Pantofi alergare asfalt/piste - Pantofi alergare - Alergare - SportGuru. Running Shoes, Gear, Tips, Training, Reviews, News. Adidas Response Cushion 22 W Textile (mesh / syn) Put the fun in your run with great new colours and a foot-friendly midsole that's cushy on top, supportive and durable on the bottom.

adidas Response Cushion 22 W Textile (mesh / syn)

Ready to train with FORMOTION® and miCoach® capability. Nike Zoom Vomero 9 Women's Running Shoe. Nike Store. Suspension Training With TRX - A Total Body Workout. Competitii nationale - Ro Club Maraton. VLC Mountain Sports. Alerg, deci exist! Infografic pentru incepatori Gone Running. Calendar - Alergare. Imbracaminte, Incaltaminte, Nutritie pentru Alergare.

Alergare / Personal Training Blog. În timp ce mulţi alergători se axează pe intervale rapide, urcări şi coborâri de dealuri, parcurgerea de curse lungi, există un element de antrenament adesea neglijat, dar de o importanţă crucială.

Alergare / Personal Training Blog

Acest element este unul dintre cele mai bune moduri de a deveni mai rapid printr-un efort minim, însă cei mai mulţi alergători îl iau în considerare abia în urma unei reexaminări ulterioare. Da, aşa cum titlul o sugerează, vă vorbesc despre flexibilitate. Acum, cei mai mulţi dintre alergători dau ochii peste cap gândindu-se: „Mda, am mai auzit-o pe-asta”; Însă, înainte de a închide pagina, opreşte-te o clipă pentru a lua în considerare următoarele: Frecvenţa pasului Lungimea pasului Tot ceea ce facem din punct de vedere tehnic şi aerobic afectează în mod direct aceste variabile şi în cele din urmă influenţează toate elementele ecuaţiei de mai jos:

Alexandrudiaconu. The Challenge. Gabriel Solomon. Ganduri sportive despre alergat, mtb si trekking Useeme – luminite de semnalizare pentru biciclisti Teste în tunel aerodinamic – Ajută sau nu epilarea la cicliști Mâine la Ploiești se înoată pentru fapte bune GoodGym – mișcare cu un scop Home Archive by Category "munte – trekking" Gabriel Solomon, Motivatia de luni – Ber2M – peste 130km si 40 de ore.

Gabriel Solomon

Gone Running Bucharest 5km Running Series. MY ASICS. Despre cat, cum, unde si de ce alerg. Mic ghid pentru alegerea pantofilor de alergare - Ro Club Maraton. Sunteti aici :: Antrenament » Mic ghid pentru alegerea pantofilor de alergare Vremea pantofilor de alergat din panza a trecut demult.

Mic ghid pentru alegerea pantofilor de alergare - Ro Club Maraton

Si aceasta este de bun augur din multe motive. Pantofii de alergat produsi in ziua de azi sunt mult mai buni—rezista mai mult, portejeaza mai bine si sunt mai confortabili. Singurul aspect negativ: sunt mult mai complicati. De ce? Chiar daca in ziua de azi sunt disponibili pe piata pantofi de ultima tehnologie si cu toate calitatile speciale pe care fiecare producator pretinde ca le aduce, alegerea pantofilor potriviti poate fi o sarcina dificila. Pasul intai Ia decizia de a investi intr-o pereche buna de pantofi de alergat Acesta este de departe cel mai important sfat pe care il putem oferi unui alergator incepator si, crezi sau nu, este la fel de important pentru un incepator ca pentru un alergator cu experienta. Pasul al doilea. Despre OntheRoad. InSport - Inspira Sport. Blog de alergare recreationala. Muntele meu. Andrei Tudorache. Aventurile unei pasionate de sport. Chi Running. Numai un alt blog. …pentru mine doar crosul de 14,2 km reprezentand prima bucla a maratonului. suficient pentru a gusta chiar si putin din acea atmosfera impresionanta din preajma concursurilor sportive unde crampele musculare, lacrimile si fericirea se imbina intr-un paradox atat de frumos.

Numai un alt blog

DirtBike - Totul despre biciclete - Forum, Anunturi, Stiri, Foto, Video. <div id="topMsg"><p><strong>JavaScript este dezactivat.

DirtBike - Totul despre biciclete - Forum, Anunturi, Stiri, Foto, Video

</strong><br />Pentru a rula corespunzator acest site, trebuie sa aveti JavaScript activat. Marina Abramovic sau cum sa reinveti sa bei apa. Marina Abramovic (66 de ani) este o binecunoscută artistă din Serbia, stabilită în New York.

Marina Abramovic sau cum sa reinveti sa bei apa

Încă de la începutul anilor 1970, ea a explorat limitele corpului, constituantele relaţiei public-artist, dar şi profunzimea exprimării. De la ritual la şamanism, trecând prin energie şi reprezentație, Marina Abramovic vorbeşte cu pasiune despre toate legăturile din viața sa. „Vreau ca oamenii să se schimbe cu adevărat, nu doar să vorbească despre asta“, spune Marina Abramovic. Pentru ea, lucrurile sunt simple: nu poţi face nimic fără să regândeşti modul de a vedea lucrurile, dincolo de clişeele de percepţie.

Cum poţi deveni mai bun? ● Vreau doar să înveţi să bei apă în mod conștient. . ● Am ajuns în New York acum 15 ani. . ● În ultimii doi ani m-am simțit profund fericită, deoarece am înțeles că viața vine din interior. Suferința este întotdeauna bună. . ● Sunt atât de mulți artiști care nu sunt interesați de public. . ● Politica e murdară. De la limite la omul unealtă.