background preloader

Claudiaherrell

Facebook Twitter

Claudia Herrell

A highly skilled test engineer technician that interfaces with multiple groups in the testing of new products.

Forsikre deg om at bilinspeksjonen din er utført i tide. En bil må alltid inspiseres.

Forsikre deg om at bilinspeksjonen din er utført i tide

Søk etter dekkdimensjoner når du trenger nye dekk — Jims's Blog. March 27, 2020.

Søk etter dekkdimensjoner når du trenger nye dekk — Jims's Blog

Velg dekk med lav rullemotstand. Når du velger dekk til bilen din, må du sørge for at du kan kjøre økonomisk og miljøvennlig.

Velg dekk med lav rullemotstand

Dekk med lav rullemotstand gir deg bedre drivstofforbruk mens du kjører, og dekkene slites ikke like raskt. Bilen avgir også mindre CO2 når du kjører med dekk som har lav rullemotstand, og det er færre dekk som går til søppelet når de varer lenger. Billige dekk er lett dyrere da de slites raskere og bruker mer bensin når du kjører med dem. Sikkerheten lider også da de ofte også har lengre bremselengde enn premiumdekk. Når du velger vinterdekk, må du sørge for å få de beste dekkene, enten du velger piggdekk eller piggfrie dekk.

Hvert andre år må du bytte ut eller utføre service på visse deler. Bilens säkerhet beror på flera komponenter – Auto underhåll. Alla vill vi försäkra oss om att vårt fordon är så säkert som möjligt.

Bilens säkerhet beror på flera komponenter – Auto underhåll

Det räcker inte med att köpa en säker bil utan bilen måste kombineras med däck som kan ge maximal säkerhet samt att viktiga komponenter underhålls på rätt sätt. Stötdämpare och bromsar måste underhållas och hållas i bra skick för att du ska kunna köra säkert. Däcken måste alltid bytas när mönsterdjupet går under 4 mm, eftersom viktiga egenskaper minskar drastiskt vid detta tröskelvärde. Till och med däcktrycket har en inverkan på säkerhet och kan bidra till ökat slitage och bränsleförbrukning.

För att kunna köra säkert så krävs det att du tar väl hand om din bil och de komponenter som höjer säkerheten. Välj däck efter vilket underlag du kör på. Däck är viktiga för din bil ska kunna köra säkert.

Välj däck efter vilket underlag du kör på

Bättre däck ger bättre säkerhet. Ta vare på bilens klimaanlegg for økt sikkerhet og kjørekomfort. Sikkerheten til bilen din avhenger ikke bare av dekkene og bilens sikkerhet, men også vedlikehold av støtdempere og bilens AC er viktig.

Ta vare på bilens klimaanlegg for økt sikkerhet og kjørekomfort

Om vinteren er det viktig å ha gode vinterdekk, men selv bilviftsystemet må fungere for å sikre at vindusrutene holdes fri for tåke og frost. Boksene kan raskt tåke igjen hvis de ikke fungerer optimalt, så pass på at klimaanlegget fungerer som det skal. Hvorfor det er viktig å sjekke støtdempere. Støtdempere på bilen din kan påvirke bilens sikkerhet og bidra til økte kostnader hvis de ikke er i god stand.

Hvorfor det er viktig å sjekke støtdempere

Det er derfor viktig å sjekke støtdempere regelmessig og sørge for at de byttes ut hvis de er dårlige. Når du har 4 på bilen din, er det alltid en risiko for at en av dem er utslitt og må byttes ut. Hvis du ser oljeflekker på noen av dekkene dine etter at du har parkert bilen, kan det skyldes at en av støtdemperne dine lekker. Når du tar bilen for bilservice, sjekkes støtdemperne. Men de kan bryte mellom serviceanledningene, og det er derfor det er viktig å teste dem selv mellom de vanlige bilserviceavtalene.

En bil med dårlige støtdempere har vanskelig for å holde stabiliteten og derfor er kabler enklere. Støtdemperne skyver dekkene mot veien, så hvis det ikke fungerer som det skal, vil dekkene slites raskere og støtene som chassiset og eksosanlegget blir utsatt for å øke, noe som ofte fører til økt slitasje på eksosanlegget og forskjellige deler av fjæringen. Iskalde vinterforhold kan kreve dobbeltdekk. I'm a paragraph.

Iskalde vinterforhold kan kreve dobbeltdekk

Hover over me and click me once to show the pop-up menu. Vinteren i Norden er preget av flere måneder med vintervær og mørke. Vintervær inkluderer lave temperaturer og vanligvis en kombinasjon av snø og is. Det kan også være noen dager med slaps, noe som kan forårsake problemer i trafikken. Om vinteren må du sørge for at vinterdekk er av høyeste kvalitet. is og skaper godt grep.

Når det gjelder piggdekk er nok Nokian Hakkapeliitta 8 det beste alternativet. En konditionstest gir deg rask informasjon om bilens tilstand. By juliotappan14 | On 28/02/2020 | Travel Hvis du vil ha en rask oversikt over bilens tilstand, kan det være verdt å gjøre en kondisjonstest.

En konditionstest gir deg rask informasjon om bilens tilstand

Dette gir deg et raskt svar på om bilen din er i god stand eller om noe må byttes ut, fylles på nytt eller repareres. Det kan være en god måte å identifisere selv små problemer som kan vokse over tid og føre til store problemer. Bytt ut de slitte dekkene i tide før du inntar en ulykke — Kittie's Blog. Slitte dekk har tydelig dårligere ytelse og sikkerhet enn nye dekk, noe som gjør det viktig at du sjekker dekkets mønsterdybde regelmessig og sørger for at de ikke er slitt under en dybde på 4 mm.

Bytt ut de slitte dekkene i tide før du inntar en ulykke — Kittie's Blog

Når slitebanemønsteret går under en dybde på 4 mm, reduseres dekkets evne til å gi en trygg tur. Noen viktige funksjoner er drastiske, så du har dårlig grep, dårligere evne til å unngå vann- og slapsplanlegging og har kort bremseavstand på alle overflater. Dette gjør det farlig å kjøre med slitte sommer- og vinterdekk uansett værforhold eller årstid. Biltilsynet i Norge kalles EU-kontroll. Den vanlige kontrollen som vi har i Sverige kalles EU kontroll i Norge.

De må gjøres hvert annet år, og for nye biler må det gjøres første gang innen 4 år fra datoen den ble registrert første gang. Fra 8. februar 2019 ble reglene endret slik at det ikke lenger er tallene i registreringsnummeret som avgjør, men du kan fritt velge tidspunktet som bestemmes av opprinnelsesregistreringen og datoen for den sist godkjente sjekken. Det stilles nå også høyere krav til verkstedene og personalet som tilbyr EU-kontroll. Kontrollera dina dubbdäck regelbundet för optimal säkerhet - liver-cleanser-1. Det är alltid viktigt att försäkra sig om att ens däck är i bra skick. Underhåll av bilen - Det er på tide å planlegge endringen til sommerdekk. Hvis du har et dekk, har du vanligvis bare to uker på å bytte til et vinterdekk, i alle fall hvis du bor i Sverige, hvor du må ha vinterdekk i slutten av mars, men da må du ikke ha dekk lenger enn midten. av april. Det betyr at det er på tide å planlegge dekkskiftet ditt, og siden påsken faller rett før midten av april, kan det være verdt å bestille tid.

Hvis det er vintervær når skiftet skal foretas, er det tillatt å ha dem lenger. I Norge har de nordlige delene av landet lengre tid på når dekk kan brukes. Bytt verksted hvis du ikke er fornøyd med den nåværende – Ziemergruppe's Blog. Å ha et bredt verksted gir oss en følelse av sikkerhet kombinert med muligheten til å slappe av. Det er det samme som å ha en god frisør eller tannlege, du vet at du er godt ivaretatt, resultatet er bra og du blir ikke lurt. Vinterdekk skal gi deg nok brakett under forholdene du kjører.

Når du kjører om vinteren, er det viktig at du har braketten du trenger for å kunne kjøre trygt uten å føle deg utrygg eller føle at du mister braketten eller har problemer med å holde på veien. Hvis du har problemer, sjekk dekkene og se om dekkene har nok mønsterdybde. Dybden skal være minst 4 mm for å ha tilstrekkelig gode egenskaper. Hvis dekkene har tilstrekkelig slitedybde, må du sjekke om lufttrykket er tilstrekkelig, lavt trykk kan gi dårligere egenskaper. Vinterdekk fås som piggfrie dekk og piggdekk, som begge bare er beregnet for bruk i vintersesongen. Vinterdekk har bedre ytelse enn sommerdekk ved temperaturer under null, da gummiblandingen som er brukt er tilpasset lave temperaturer og kan opprettholde mykhet, noe som betyr at grepet ikke påvirkes negativt.

Det er forskjellige typer vinterdekk, piggdekk som har metallpigg som gir den beste braketten på is når de presses ned i isen og gir god brakett. Fernesblog.mono. In der Forstwirtschaft ist es wichtig die richtige Ausrüstung zu haben und die passenden Waldreifen einzusetzen. Welche Maschinen Sie hauptsächlich in der Forstwirtschaft verwenden, hängt davon ab, ob Sie die Bäume zuschneiden oder ganz fällen. Verbesserte Leistung unten in den Tiefbaugruben – Bibi's Blog. Es ist nicht einfach in Tiefbaugruben zu arbeiten, weil man sich auf die Beleuchtung und die Belüftung verlassen können muss, um anständig zu arbeiten. Man muss auch sicherstellen, dass alle Sicherheitsvorkehrungen getroffen wurden und dass es die richtigen Wartungsprogramme für die Ausrüstung gibt.

Je besser alles organisiert ist, desto besser wird die Leistung und Produktivität sein, aber man muss sich auch auf die hochwertigen Geräte und Maschinen verlassen, um sicherzustellen, dass man ohne allzu lange Ausfallzeiten arbeiten kann. Ihr Wartungsprogramm sollte sicherstellen, dass die Ausrüstung immer gut funktioniert und dass es keine Probleme gibt. Bei der Wahl der Tiefbaureifen müssen Sie das technische Bedienungsanleitung verwenden, um sicherzustellen, dass Sie die passenden Reifen für jede Maschine und für die vorgesehene Verwendung wählen.

Konditionstest kan alltid gjøres for å sjekke bilens tilstand. Hvis du av en eller annen grunn er usikker på bilens tilstand, kan det være verdt å gjøre en konditonstest. Dette gir deg et raskt svar på om bilen din er i god stand eller om noe må løses. Det kan være en god måte å vite at du ikke har små problemer som kan vokse over tid og bli store problemer som kan være dyre å reparere. Konditionstesting er et godt supplement til vanlig bilservice som sikrer at bilen blir betjent ordentlig og at alle problemer blir løst. Men det kan oppstå problemer når som helst, og det er derfor det er viktig å sjekke bilens tilstand kontinuerlig. Des pneus d'exploitation minière souterraine sur lesquels vous pouvez compter. Les mines souterraines et le creusement de tunnels sont tous deux des conditions difficiles pour ses équipements et ses pneus. Un mauvais choix de pneus peut entraîner des retards importants et beaucoup de coûts supplémentaires. Comme pour toutes les applications de machinerie lourde, vous devez avoir des pneus de qualité supérieure pour vous assurer que vous pouvez leur faire confiance.

Pneus durables - Blog. Comme pour toutes les travaux de machinerie lourde, vous aurez besoin de pneus industriels de qualité supérieure pour vous assurer que vous pouvez leur faire confiance. En ce qui concerne certains des équipements utilisés pour la manutention dans les ports et les terminaux, vous devrez vous assurer que vous choisissez les bons pneus. Il existe de nombreux pneus de conteneurs et de manutention utilisés pour s'assurer que les marchandises peuvent se déplacer en douceur jour après jour.

Auftragsarbeiten bei allen Fahr- und Wetterkonditionen - Cassandras Blog. Auftragsarbeiten unterscheiden sich von normalen Landwirtschaftsarbeiten oder anderen Arbeiten, weil man für eine bestimmte Tätigkeit bezahlt wird und man den Auftrag in der Zukunft nicht mehr erhält, wenn man diese Tätigkeit nicht durchführen kann, was teuer sein kann. Probleme mit der Ausrüstung oder bestimmte Wetterkonditionen können dafür verantwortlich sein, dass man die Tätigkeit nicht durchführen kann. Bergbaureifen mit geringeren Emissionen: blog_2_chat — LiveJournal. Wenn Sie tief in einer Mine arbeiten oder einen Tunnel graben, dann ist eine ausreichende Lüftung immer wichtig, um sicherzustellen, dass die Luftqualität gut ist und dass die verwendete Ausrüstung sie nicht in gefährlichem Maße verschmutzt.

Deswegen wird viel Wert auf die richtige Belüftung der Hohlräume in den Bergwerken und Tunneln gelegt. Die Wahl der Bergbau-Reifen hat aber auch einen gewissen Einfluss darauf. S'assurer que les camions ont les bons pneus pour chaque position. Amélioration du rendement de vos opérations agricoles. Pour l’agriculture, il est important d’avoir le bon équipement et de l’assortir avec les bons pneus agricoles. À la ferme, l’équipement principal est votre tracteur, qui doit être assez polyvalent pour effectuer la plupart des travaux avec divers accessoires et remorques. Les pneus du tracteur devront s’assurer que vous pouvez conduire sur n’importe quelle surface et dans n’importe quelles conditions météorologiques, sans souffrir d’une mauvaise adhérence et d’une mauvaise traction.

Vous devez également vous assurer que vous ne vous enfoncez pas dans des surfaces molles ou que vous ne restez pas coincé. Sikkerhetsinformasjon for dekk. Eriks Blog — Hva forteller den nye EU dekkmerkingen meg? Hva er helårsdekk? Vinterdekk: Hva de er og hvem trenger dem. Fordeler og ulemper med snø dekk - Ed Seidler - Medium.