background preloader

Twitter opdracht

Facebook Twitter

Ongelukken en files door gladheid. Gladheid op de weg Foto: DutchAstrid / Flickr / CC / by-nc-nd Door het koude weer hadden automobilisten vanochtend last van de gladheid.

Ongelukken en files door gladheid

In het hele land, behalve in het noorden, was het glad door bevriezing, meldt de ANWB. Door de nachtvorst was het op veel plekken niet alleen nodig autoramen te krabben, maar waren ook natte weggedeeltes opgevroren. Vooral op bruggen en afritten was het oppassen. Vooral in Noord-Holland zijn ongelukken gebeurd, onder meer op de A9 tussen Beverwijk en Haarlem. Eerste slippartijen door gladheid op wegen - Amsterdam. ANP/Redactie 16-11-11 - 07:43 Automobilisten die vandaag de weg op gaan, moeten weer serieus rekening houden met het 'winterweer'.

Eerste slippartijen door gladheid op wegen - Amsterdam

De nachtvorst zorgt niet alleen voor bevroren ruiten, bijna in het hele land is het plaatselijk glad. Eerste slippartijen door gladheid op wegen - Binnenland. ANP/Redactie − 16/11/11, 07:43 Automobilisten die vandaag de weg op gaan, moeten weer serieus rekening houden met het 'winterweer'.

Eerste slippartijen door gladheid op wegen - Binnenland

De nachtvorst zorgt niet alleen voor bevroren ruiten, bijna in het hele land is het plaatselijk glad. Dit is de eerste tik van koning Winter ANWB Vooral op hoger gelegen weggedeelten als bruggen en verkeerspleinen is het oppassen, zo waarschuwt de ANWB automobilisten vandaag voor glijpartijen. Onder meer op de A9 leidde de gladheid tot problemen. Ronald Rol (ronaldrol) Rowan (@rowanpu) sur Twitter. Wouter Struijk (@wouterstruijk) sur Twitter.