background preloader

Stage

Facebook Twitter

Narrowcases in het onderwijs. Lyle Bunn Digital Signage. Digital Signage Today. Lyle Bunn bio 2011 2-page.pdf (application/pdf-object) Anti-kiloknallerfilm in 200 supermarkten. AMSTERDAM – In 200 supermarkten is vanaf deze week een filmpje te zien van genietende varkens in een modderpoel.

Anti-kiloknallerfilm in 200 supermarkten

Dit is onderdeel van een nieuwe actie van Wakker Dier tegen de kiloknaller. Wakker Dier heeft ‘zendtijd gekocht’ bij supermarkten die via PosTV televisieschermen in de winkels hebben hangen, waarop interne en externe boodschappen worden uitgezonden. De filmpjes zijn onder meer te zien in 29 C1000-winkels. Consumenten worden op deze manier aangespoord de kiloknaller te laten staan en te kiezen voor diervriendelijker vlees. Wakker Dier voert al langer een campagne tegen kiloknallers, waarin vooral C1000 als 'boosdoener' wordt genoemd. Varkensgeluk Het fillmpje is ook te zien in winkels van Plus, Jumbo, Coop, Super de Boer, Supercoop, Golff, MCD en Makro. Het filmpje wordt gedurende twee weken in de supermarkten de hele dag door elke 5 minuten gedraaid. Bekijk het filmpje hieronder: (application/pdf-object) Usability rules. Zeker bij Narrowcasting.

(application/pdf-object) Narrowcasting: Zo doet u het eenvoudig zelf. Door gastblogger Frank Hoen van Netpresenter Mijn vriend is chirurg.

Narrowcasting: Zo doet u het eenvoudig zelf

Als zijn kinderen doktertje spelen is de remedie voor iedere kwaal altijd hetzelfde: Opereren! Narrowcasting aanbieders zijn vaak net zo eendimensionaal. Narrowcasting in het onderwijs. Home » Narrowcasting » Toepassingen » Narrowcasting in het onderwijs Narrowcasting kan binnen het onderwijs worden ingezet om de informatievoorziening richting leerlingen te verbeteren.

Narrowcasting in het onderwijs

Een leerlingeninformatiesysteem brengt de leerlingen a la minute op de hoogte van: Roosterwijzigingen Aankondigingen activiteiten OV-nieuws Dagmenu's in de kantine Voor het goed informeren van de eigen medewerkers zijn interactieve screensavers een zeer doeltreffend middel. Inspireer de medewerkers met: Tien narrowcasting tips. The Kinetic Global Digital Handbook. Het wachten de wachtkamer uit. NarComm Portfolio. Digital Signage Solutions. Chaboma. Zoekresultaten: digital signage. Media Landscape - Branded TV Networks. Onderzoek naar effecten narrowcasting.

Een nieuw Nederlands samenwerkingsverband werkt aan een structureel onderzoek naar het effect en het bereik van schermen in winkels, horeca en publieke ruimtes.

Onderzoek naar effecten narrowcasting

Vandaag starten partijen die betrokken zijn bij narrowcasting, onder initiatief van Syntens en mediabureau Kobalt, met een overleg om te komen tot een standaard voor de metingen. De reden voor het onderzoek is dat de effecten van adverteren op schermen nog erg moeilijk zijn vast te stellen. Volgens Syntens is er dan ook een grote behoefte aan een 'brancheoverkoepelend, gestandaardiseerd onderzoek naar het bereik en de effecten van narrowcasting'.

De eerste bijeenkomst van het zogeheten 'joint industry committee' over narrowcasting vindt donderdag in Amsterdam plaats. Alle belanghebbenden bij toepassingen van narrowcasting mogen volgens Syntens toetreden tot het samenwerkingsverband. Dat is volgens hem geen gemakkelijke opgave. Winkelpubliek filmenOver de wijze van meten bestaat nog onduidelijkheid. Narrowcasting, webcasting, in-store media, retail-TV. Dealer-Info gaat veel meer doen in narrowcasting, maar op een heel doelgerichte manier!

Narrowcasting, webcasting, in-store media, retail-TV

In aanvulling op de informatieverstrekking naar de retailers via ons blad doen we steeds meer aan webvideo, kijk maar eens op www.dealer-info.nl, maar we gaan nu ook de retailer voorzien van narrowcasting materiaal. In een bijzondere aanpak, waarbij de redactionele deskundigheid van het vakblad gebruikt wordt om korte clips te produceren ten behoeve van de retailer, die daarmee een eenvoudig middel in handen krijgt om in de winkel en als voorlichting aan het personeel gerichte in-store video te tonen. Narrowcasting, bepaald een modewoord!

De mediabranche is er weg van, nu iedereen een website heeft en die steeds voller is gepropt met plaatjes, animaties, RSS-feeds en webcasts moeten we weer zo nodig iets nieuws. Narcis. Narrowcasting.startpagina.nl - Alles over Narrowcasting en Digital Signage. Narrowcasting: een introductie. Narrowcasting is voor velen een nauwelijks bekend begrip.

Narrowcasting: een introductie

Onderzoeksrapport_narrowcasting_v2.22. Narrowcasting. MSc_Osinga%2C_M. Digital Signage Federation - Home. Digital Signage Digest. Here's a list of frequently asked questions about our CMS.

Digital Signage Digest

To become a full power user of our Content Management System, we recommend watching our CMS Bootcamp videos, located in the right column of this screen. 1. Changing the color scheme of your site is easy, just click on Settings > Template Configuration. Display On: Narrowcasting, digital signage & kabelkranten. Digital Out of Home Handboek. Tijdens het ‘Kinetic’s Future of Out of Home event’ is het ‘Digital Out of Home Handboek’ gepubliceerd.

Digital Out of Home Handboek

Wij zijn zeer verheugd om als eerste een handboek uit te brengen met het totale aanbod aan Digital Out of Home netwerken in de Nederlandse markt. Dit handboek geeft de grote hoeveelheid en diversiteit aan mogelijkheden weer die het Nederlandse Digital Out of Home landschap biedt. Er zijn in Nederland veel omgevingen waar je kunt communiceren via Digital Out of Home en dit aanbod groeit gestaag. Naast media inzichten geeft dit handboek ook informatie over de technische specificaties en de creatieve mogelijkheden van de verschillende netwerken. Het handboek is af te halen bij Kinetic. Media & Reclame / druk 5. Media & reclame geeft een volledig overzicht van de Nederlandse media, Het boek geeft aan hoe, waarom en wanneer deze kunnen worden ingezet als onderdeel van de communicatiestrategie.

Media & Reclame / druk 5

Media & reclame is het lijfboek van de mediaplanner. De volledigheid, systematische aanpak, heldere structuur en uitgebreide begrippenlijst maken Media & reclame tot een zeer praktisch boek dat zich uitstekend leent voor studenten die zich met dit vakgebied bezighouden. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek. In-Store Media. Total Integrated Solutions for Strategic Spaces.

In-Store Media

Technology and mobile devices have transformed the way the world works – and the way that buildings function. Public spaces are now more frequently used for meetings and collaboration, and it is vital that these strategic spaces support effective communication in addition to serving as showcases for the institution and the brand. Five visual merchandising tips for your in-store network. Koninklijk gezelschap woont studentenchallenge bij in oman. NWP - Het Netherlands Water Partnership brengt de watersector samen.