background preloader

Spice Up your lessons

Facebook Twitter

Poster Maker Tool | PosterMyWall. Nik's Learning Technology Blog. PowToon, free business presentation software animated video maker and PowerPoint alternative. Free Online Poster and Flyer Maker | PosterMyWall. Ateneu - Materials i recursos per a la formació - Departament d'Ensenyament - Open-Sankoré Programa de codi obert i gratuït que es pot utilitzar en qualsevol pissarra digital interactiva, projectors o altres sistemes de projecció interactiva. Permet interactuar sobre una pissarra o superfície de treball escrivint, enganxant, dibuixant, subratllant o afegint objectes especials (vídeos, mapes, regles…). També permet desar i exportar els resultats.

Disposa de versions per a Windows, Linux i Mac. Descàrrega versions Linux: a través del grup de software del YaST Guia d'ús Us el podeu descarregar de: GCompris És una aplicació lliure que conté un conjunt d'unes 50 activitats educatives orientades a l'alumnat entre 3 i 10 anys. GeoGebra GeoGebra és un programari interactiu de matemàtiques que permet treballar Geometria, Àlgebra i Càlcul, desenvolupat en Java per Markus Hohenwarter de la Universitat de Salzburg per a l'aprenentatge de les Matemàtiques a secundària.

Ateneu - Materials i recursos per a la formació - Departament d'Ensenyament - Popplet. Simple mind mapping online.

Bubbl

Mind Mapping Software - Brainstorm Online. Pinterest • El catálogo de ideas global. Abel's Teacher Training Page. Kahoot!