Inspiring

Facebook Twitter

Interesting companies

The online community for Intelligent Optimists. Slik blir DU millionær. Richard St.

Slik blir DU millionær

John har funnet den nøyaktige oppskriften på suksess. Han sitter på et fly på vei til den prestisjetunge TED-konferansen som samler noen av verdens mest vellykkede og fornøyde mennesker til diskusjon og presentasjoner hvert år. Ved siden av ham sitter en jente. Krigsveteran- norges største. (Dagbladet): Gunnar «Kjakan» Sønsteby (92) nølte aldri da tyskerne kom.

Krigsveteran- norges største

I dag er det nøyaktig 70 år siden. Han nøler ikke i dag heller: - Tap av sivile liv er ikke til å unngå. Det kan til og med være en fordel. Sønsteby blunker ikke når han sier disse ordene. Stoltenberg hyller Gunnar Sønsteby.

Talks

100 Most Creative People In Business. DaVinci-inspiration. Guy Kawasaki: Du er en idiot om du forstår Twitter umiddelbart! Guy Kawasaki sitter på scenen og forklarer at han brukte lang tid på å skjønne hva han skulle med Twitter.

Guy Kawasaki: Du er en idiot om du forstår Twitter umiddelbart!

Og trekker det (litt spøkefullt) så langt at han mener at dette i seg selv er en IQ-test. Dersom du tror du skjønner hvordan du skal bruke Twitter umiddelbart kan du ikke være særlig smart. Det skal ta litt tid å skjønne seg på denne akk så enkle men likevel så komplekse tjenesten. Science of motivation. Kommune tar i bruk Toyota-metoder. Innføringen av «Toyota-metoder» i eldreomsorgen har vært kontroversielt, selv i frisinnede Danmark.

Kommune tar i bruk Toyota-metoder

Fagforeningene advarte lenge mot å la bestemor bli underlagt samlebåndsmetoder. Men blant de ansatte Aftenposten møter på Egegården aldershjem og hjemmepleie, har skepsisen avtatt. - Slike verktøy blir jo lett floskler, sier hjemmepleier Helene Wedeltoft. Hun trives på Egegården, det største aldershjemmet i Gladsaxe kommune utenfor København. Thomas Seeberg Torjussen.