background preloader

Articles (by interest)

Facebook Twitter

Science

De briljante fiaskoene. Kroppens timeplan. Economic Advice. Du vet ditt eget beste. Likevel roter du det til - Meninger - Kommentarer - Aftenposten.no. Du vet at det ikke er bra.

Du vet ditt eget beste. Likevel roter du det til - Meninger - Kommentarer - Aftenposten.no

Likevel tenner du sigaretten. Du tenker «dette er dumt», men bestiller én drink til. Du mumler «i morgen», og legger det knusktørre brevet om pensjonssparing til side. Livet er så komplisert. Selv de enkle, opplagte tingene kan være vanskelige. Spis fisk - Pappa, jeg liker ikke. . - Jo. Setningene overføres fra generasjon til generasjon i fiskenasjonen Norge. . - Sammenlignet med andre land er vi ikke så verst, men det skulle da også bare mangle. . - Hva er anbefalt? - To-tre ganger i uken. - Teller fiskepinner i lompe? - Det står ikke øverst av det vi anbefaler. Bruk tanntråd Hvor viktig er tanntråd? - Forestill deg at du er på en øde øy.

Tanntråden er tannbørstens bror. . - Jeg tror kanskje det er et praktisk problem. - Det er ikke alle som har et sted å gjøre av tanntråden etter at den er brukt. Ikke drikk så mye En gin tonic rett før stenge- og sengetid. . - Jeg går trappen, derfor er jeg litt andpusten, forteller hun. . - Jo takk. . - Jeg tvinger meg selv. Tren mer Få nok søvn.

Travel

Food. Culture. - Nazistmiljøet er svekket - Nyheter - Innenriks - Aftenposten.no. - Politiets aktive og forebyggende arbeid har gitt svært gode resultater de siste ti årene.

- Nazistmiljøet er svekket - Nyheter - Innenriks - Aftenposten.no

Men vi må ikke være så naive og tro at mennesker som sympatiserer med nynazismen har forsvunnet. Flere av dem kan være villige til å drepe og begå voldelige handlinger ut fra sin ideologiske overbevisning, sier Kenneth Fuglemsmo, 1. nestleder i SOS Rasisme. Han viser til aktive nazistiske miljøer i Vestfold, Buskerud og Kristiansand, og at Vigrid og Norgespatriotene stilte med lister til valget i 2009. - Men det er en sterk folkelig motstand mot høyreekstremister i Norge, understreker Fuglemsmo. - Viktig å følge med på nye grupper Kari Helene Partapuoli, leder i Antirasistisk Senter, mener også de nynazistiske miljøene i Norge er betydelig svekket. - Men det er viktig å følge med de nye gruppene som vokser frem.

Hun henviser til en sak i Trondheim i 2008, der en norsk-somalisk 46-åring ble drept. . - Norge har forandret seg siden Benjamin-drapet. Miljøet nede for telling PST: - Nede i en bølgedal. Vitenskap og tarmskylling - Meninger - Debatt - Aftenposten.no. «Legevitenskapen er kunsten å underholde pasienten, mens kroppen helbreder sykdommen», sa Voltaire.

Vitenskap og tarmskylling - Meninger - Debatt - Aftenposten.no

I dette utsagnet ligger det like mye visdom om leger som om kroppen vår – en presis organisme som gitt litt tid har en utrolig evne til selvhelbredelse, uten terapi, pulver og piller. Men mens tiden går, står en industri klar med betalingsterminalene sine til å ta imot sine pasienter. En industri som aldri sier nei og kan hjelpe deg med hva det måtte være: candida, hiv, lav miltenergi, kreft og tretthet. Det eneste de krever tilbake er at du husker pinkoden din og holder deg vekk fra vaksiner. Alternativ til hva? Jeg snakker nå faktisk ikke om legevitenskap, ei heller om den fornuftsbaserte komplementære medisin. Er det meg, eller er det utøverne av de 150-talls alternative retningene vi har i dette landet som er de virkelige skeptikerne? Tjene penger Jeg foreskriver ikke vitaminterapi, B17-cyanider og misteltein til kreftsyke. «Klassisk legearroganse», vil noen nå si.

Smitteringer.