Articles (by interest)

Facebook Twitter

Science

De briljante fiaskoene. Kroppens timeplan. Economic Advice. Du vet ditt eget beste. Likevel roter du det til - Meninger - Kommentarer - Aftenposten.no. Du vet at det ikke er bra.

Du vet ditt eget beste. Likevel roter du det til - Meninger - Kommentarer - Aftenposten.no

Likevel tenner du sigaretten. Du tenker «dette er dumt», men bestiller én drink til. Du mumler «i morgen», og legger det knusktørre brevet om pensjonssparing til side. Livet er så komplisert. Travel. Food. Culture. - Nazistmiljøet er svekket - Nyheter - Innenriks - Aftenposten.no. - Politiets aktive og forebyggende arbeid har gitt svært gode resultater de siste ti årene.

- Nazistmiljøet er svekket - Nyheter - Innenriks - Aftenposten.no

Men vi må ikke være så naive og tro at mennesker som sympatiserer med nynazismen har forsvunnet. Flere av dem kan være villige til å drepe og begå voldelige handlinger ut fra sin ideologiske overbevisning, sier Kenneth Fuglemsmo, 1. nestleder i SOS Rasisme. Vitenskap og tarmskylling - Meninger - Debatt - Aftenposten.no. «Legevitenskapen er kunsten å underholde pasienten, mens kroppen helbreder sykdommen», sa Voltaire.

Vitenskap og tarmskylling - Meninger - Debatt - Aftenposten.no

I dette utsagnet ligger det like mye visdom om leger som om kroppen vår – en presis organisme som gitt litt tid har en utrolig evne til selvhelbredelse, uten terapi, pulver og piller. Men mens tiden går, står en industri klar med betalingsterminalene sine til å ta imot sine pasienter. En industri som aldri sier nei og kan hjelpe deg med hva det måtte være: candida, hiv, lav miltenergi, kreft og tretthet. Det eneste de krever tilbake er at du husker pinkoden din og holder deg vekk fra vaksiner. Alternativ til hva?