background preloader

Beursstand

Facebook Twitter

Expo Beursstand

Expo Beursstand ontwerpt en bouwt beursstands op de belangrijkste beurslocaties in Europa.

Per 1 juli 2021 weer evenementen mogelijk op volle capaciteit en zonder 1,5 meter afstand (?) Dat kon je zomaar lezen op de website van Eventbranche.

Per 1 juli 2021 weer evenementen mogelijk op volle capaciteit en zonder 1,5 meter afstand (?)

Er zijn achter de schermen veel gesprekken gaande om de evenementenbranche in de breedste zin weer op gang te helpen. Inmiddels zijn er proefevenementen gehouden. En nu kijken we verder. Juli de 1e: dat moet de magische datum worden waarop we weer vrij evenementen kunnen organiseren en bezoeken. Nederland heeft behoefte aan evenementen. De stapjes naar 1 juli zijn de volgende. Hoe te realiseren Hoe moet dat dan gerealiseerd worden als we de situatie van nu bezien? Toenemende vaccinatiegraadSneltesten: 400.000 per dagTestbewijs/vaccinatiebewijs (app)HygiënemaatregelenProfessionele begeleidingTriageGunstig epidemiologisch beeldVermindering druk op zorg Groene zone Daarnaast moet er aan de volgende randvoorwaarden altijd worden voldaan. De planning Zoals wellicht bekend zijn er nu de zogeheten Fieldlabs testevenementen.

Wie werken er allemaal samen om dit te bereiken. Live, online en hybride evenementen. In evenementenland maken we ons langzaam op voor een terugkeer naar de evenementen- en beurshallen.

Live, online en hybride evenementen.

Fieldlab heeft zijn eerste testevenementen gehouden en het wachten is nu nog op de uitkomsten ervan. Inmiddels worden er in Dubai alweer beurzen gehouden en worden er foto’s getoond van volle hallen met mensen die een mondkapje dragen. Verstandig of niet; de mensheid is niet meer te houden. De behoefte naar het elkaar live ontmoeten is inmiddels te groot om een risicoloze terugkeer uit te sluiten. Wat zijn de huidige trends op dit moment. Daarnaast merken we dat er gericht gekeken wordt naar shows in het najaar.

Beursoverzicht in Nederland. Hoe zijn de vooruitzichten voor vakbeurzen in 2021 met Covid-19 op de loer. Waar staat de glazen bol zou je je bijna afvragen.

Hoe zijn de vooruitzichten voor vakbeurzen in 2021 met Covid-19 op de loer

Want er is niet echt een goed antwoord op te geven. Hoe reageren exposanten en bezoekers straks als er ingeënt gaat worden tegen Covid-19. Het lijkt erop dat dit de basis moet worden waaruit we ons vertrouwen gaan tanken. Er wordt natuurlijk het een en ander onderzocht. Hieronder een aantal resultaten uit een onder USA marketeers gehouden onderzoek. Budget voor vakbeurzen Aan marketeers in de USA werd gevraagd of hun 2020 budget voor vakbeurzen is gekort en zo ja met welk percentage. De overgebleven 38% (van die 68%) merkte op dat hun budget gekort werd tot 50%. Vooruitzichten Ook het vooruitzicht werd gepeild. Het werd ook kwantitatief gevraagd. Beursdeelnames in 2021 Ook over het aantal beursdeelnames in 2021 werd een verwachting gevraagd. Heeft het zin om een eigen virtuele beursstand (of omgeving) te ontwikkelen? Het is alweer 10 maanden geleden dat Covid-19 ons privé en professioneel leven volledig op zijn kop zette.

Heeft het zin om een eigen virtuele beursstand (of omgeving) te ontwikkelen?

Tien maanden waarin ons doen en laten sterk verschilt van de tijd daarvoor. Uiteindelijk zullen we wel terugkeren naar ‘de tijd van toen’ maar dit gaat langer duren dan we met zijn allen verwachtten. Ondertussen zijn we meer van thuis gaan werken en werken we meer online. Ook de beurzen gaan voorlopig niet meer live maar krijgen dikwijls een virtuele editie. Tegelijk met de komst van de virtuele beurzen wint ook de virtuele beursstand aan belang. Live komt terug, virtueel gaat niet meer weg En toch heeft zich een soort van versnelde digitale revolutie afgespeeld. Eén van die gebieden gaat over virtuele omgevingen. De meest gebruikte vorm is de enigszins 2-dimensionale vorm. Neem zelf de regie over je virtuele omgeving Je kunt dus nu maar beter voorbereid zijn op een virtuele beursdeelname en de regie in eigen handen nemen. Voordelen van een virtuele omgeving. Een virtuele beursstand: Hoe wilt u hem? Tot in het voorjaar van dit jaar keken veel standbouwers nog intensief naar exposantenlijsten van beurzen, die plaats zouden vinden over een maand of 4 tot 6.

Een virtuele beursstand: Hoe wilt u hem?

En dan benaderen ze (we) de exposant met de vraag of men nog een standbouwer zoekt. Menig exposant herkent dit en heeft me vaak genoeg toe vertrouwd gek te worden van de hoeveelheid aanbieders die bellen en hun diensten aanbieden. Verschuiving van live naar online Het huidige landschap is door het Corona virus aardig opgeschud. En waar men de live aanbieders altijd wel een goed beeld kan geven van wat men wil als exposant, is de onbekendheid met de virtuele beursstand aanbieders groot.

Hoe ziet u uw virtuele beursstand? Beursstand Grafische Dienste. Individuele Standbouw. Beursstand Huren. Standbouw Amsterdam Nederland - Expo Beursstand. Standbouw Amsterdam Nederland - Expo Beursstand. Beursstand design ideeën. Beursstand Apeldoorn. Standbouw Amsterdam Nederland - Expo Beursstand. Beste beursstands in Nederland. Beursstand Huren in Nederland - Expo Beursstand.

Standbouw Diensten in Nederland - Expo Beursstand. Modulaire en Beursstands op maat in Nederland: Beursstand.nl. Beste Standbouwers en Beursstandontwerpers in Nederland, Europa: Beursstand.