background preloader

Blogs

Facebook Twitter

11 Inspiring Nonprofit Facebook Timelines. Most nonprofits have not yet upgraded to the new Facebook Timeline for Pages design, but as more and more admins begin to realize that the Timeline design and tool set is much more than just uploading a photo to the top of your page, I think we’ll see many of our favorite nonprofits take the leap and upgrade before the mandatory roll out of Facebook Timeline to all pages on March 30.

11 Inspiring Nonprofit Facebook Timelines

To help inspire your creativity and encourage you to be an early adopter, below are eleven nonprofits that have upgraded to Facebook Timeline. 9 Facebook Marketing Strategies to Build Super Fans. Are you looking to attract high-quality and loyal fans to your Facebook page?

9 Facebook Marketing Strategies to Build Super Fans

Without quality fans, your Facebook marketing efforts can fizzle out quickly. Keep reading to discover nine ways you can build loyal fans who’ll love your business. In a recently published infographic, Moontoast illustrates a Facebook fan’s journey from a “Potential Fan” all the way to a “Super Fan.” The image below shows a fan’s progression. Moontoast shows how a fan's level of interest with a brand can move from light to heavy engagement. Moontoast says Super Fans are Facebook users who have given you access to their data via their Facebook profile, purchased from you and also encouraged another fan to purchase from you as well. So how do you move a Potential Fan all the way up the ranks to Super Fan? For starters, it takes time. There are also specific actions you can take to create a thriving Facebook page full of Super Fans. #1: Give your page a human touch Have you taken a fun trip recently?

"People Talking About" je novou mantrou marketérů na Facebooku. Facebook zavádí novou metriku v Insights (statistikách) pro Pages (Stránky).

"People Talking About" je novou mantrou marketérů na Facebooku

„People Talking About“ je podle Facebooku „počet lidí, kteří se (lidově řečeno) zapletli s vaší Stránkou za posledních 7 dní“. A přináší vystřízlivění z iluzí. „People Talking About“ je, na rozdíl od ostatních metrik, velmi „přísnou“ metrikou – jedno jediné číslo najdete v pravém sloupci, hned pod počtem fanoušků (lajek). V Insights (statistikách) najdete novou metriku, pouze pokud si přepnete na novou verzi – tu Facebook teprve nasadí a zlikviduje tu původní.

We're Making Pages Better We want to make sure the tools you use to manage your page are as effective as possible. Pro řadu firem bude „People Talking About“ špatným ukazatelem – základním problémem u většiny klasických firemních stránek bude nízké číslo. Virality: Počet unikátních lidí, kteří vytvořili z postu na stránce „příběh“ (story) Talking about this je založené právě na tomto způsobu měření „zapojení“ fanoušků (lajek) do dění na Stránce. Z Facebooku jsem tak trochu naměkko. 13. říjen 2010.

Z Facebooku jsem tak trochu naměkko

Doručená pošta. Tonda Pokorný. Klik. Zdravím (...) Ačkoli nejsem s tou stránkou úplně spokojený (nenaplnil jsem svoje vlastní očekávání :-) ), tak jsem ji již zveřejnil (...) K problematice knihoven na Facebooku naleznete řadu zdrojů.[1] Mně osobně však poněkud chybí články samotných knihovníků/správců stránek. Působení knihoven na Facebooku je přitom do značné míry specifické a jako takové by se také mělo hodnotit. Typický status upozorňující na uzavření knihovny nebo na nově koupenou databázi posbírá (v lepším případě) pár palců... Z toho vyplývá následné snižující se hodnocení vašich stránek, příspěvky se přestanou objevovat ve feedech uživatelů, což zamezí dalším interakcím a ještě více zhorší vaše hodnocení.

Právě zkušenosti, postřehy, úspěchy i neúspěchy při spravování stránky Knihovny Univerzity Palackého v Olomouci nás vedly k sepsání tohoto článku. Začněme samotnou stránkou: Stránka, skupina nebo profil? Design Úvodní stránka Fotogalerie Co tvůrci stránky? Nine Nonprofits Offering Timeline Covers for Their Facebook Fans. The new Facebook Timeline design is now available for upgrade to all Facebook users.

Nine Nonprofits Offering Timeline Covers for Their Facebook Fans

The design was meant to be rolled out site wide in December 2011, however a lawsuit with Timelines.com is prolonging the mandatory switch – most likely only temporarily. Whatever your personal feelings are about Facebook Timeline, nonprofits would be wise prepare for it’s launch site wide including a likely timeline design for Facebook Pages. That the timeline design will be applied to Facebook Pages is only a gut feeling of mine (and many others) based on watching Facebook roll out multiple designs over the years. Facebook’s number one design astetic is consistency for simplicity of use and they will not want Facebook Profiles to have a completely different look and functionality than Facebook Pages. 1.

View All Best Friends Animal Society Timeline Covers 2. View All Food Bank Contra Costs & Solano Timeline Covers 3. View All Natural Resources Defense Council Timeline Covers 4. 5. 6. 7. 8.