background preloader

Banszkiildi

Facebook Twitter

Bánszkiné Ildikó

PDF fájlok összerakása egy PDF fájlba. Weboldal készítés ingyen - Webnode. Keresztrejtvény - Crossword Labs. Könyvkészítés. Tankockák. Plakátkészítő. Okos Doboz digitális feladatgyűjtemény, tudáspróba, fejlesztő játék, videótár. Rajzoló. Gyerekeknek. Esemyényütemezés. Retro effektes képkészítés. Free Online Collage Maker. Tagul - Word Cloud Art. Filmkészítés fotókból.

Math Games - Free Math Practice Games and Apps. Tanárblog - Tárgytervező program. Letölthető anyagok - 2016. szeptember 30.

Tanárblog - Tárgytervező program

Az OpenSCAD nevű programmal (INNEN TÖLTHETŐ LE tárgyakat tervezhetünk, de nem rajzban, hanem kódot írva. Ez nagyszerű lehetőség minden olyan fakezűnek, mint én is vagyok például, de emellett jó bevezető is lehet a programozásba. AZ elkészült 3D modellben gyönyörködhetünk, de akár ki is nyomtathatjuk egy 3D nyomtatóval. Hogy megkönnyítsük a diákok és a tanárok számára az ismerkedést a programmal, írtunk egy két oldalas bevezetőt is, ami bőven elegendő ahhoz, hogy valaki elkezdjen foglalkozni a programmal. Az ismertető letölthető IDE KATTINTVA. Tanárblog - az IKT portál.