background preloader

Schrijven - Ecrire - Writing

Facebook Twitter

Tips en voorbeelden voor jouw event uitnodiging - Evenement Organiseren. Jouw evenement komt eraan, het is tijd om de uitnodiging en het promotie materiaal te gaan opmaken.

Tips en voorbeelden voor jouw event uitnodiging - Evenement Organiseren

Ga voor jezelf na op wat voor een uitnodiging jij reageert, qua vormgeving en schrijfstijl. Welke uitnodigingen vallen voor jou op en wat zorgt ervoor dat je allereerst klikt en nog belangrijker: dat je daadwerkelijk gaat aanmelden? Zo gaat dit ook bij jouw potentiële bezoekers, ze openen de mail niet zonder een pakkend onderwerp. En als ze de mail niet openen, dan komen ze nooit naar het evenement. Dan is er nog de inhoud en het ontwerp. Do’s; Doe dit met je volgende uitnodigingsmail: Volg de 'clicks' en scheid uw e-maillijst op basis van diegenen die uw e-mail hebben geopend en degenen die dat niet hebben gedaan.

Stuur herinneringen per e-mailgebeurtenis naar diegenen die een paar dagen ervoor een reactie hebben ontvangen om opwinding te creëren en ervoor te zorgen dat ze het event niet vergeten. B2C Gaat het om B2C dan kan het nuttig zijn om de mail in het weekend te verzenden. Lees ook. Brieven en e-mails - voorbeelden - taaltelefoon.be. Voorbeeldbrieven. Tips voor een uitnodiging - Taaluilen. Het gaat goed bij Herax.

Tips voor een uitnodiging - Taaluilen

Het bedrijf dat medicinale gassen levert, bestaat 25 jaar en betrekt dit jaar een nieuw, ultramodern bedrijfspand. Dubbel reden voor een feest dus. Herax nodigt klanten en leveranciers uit voor een geweldig feest. Openingszin Gebruik geen standaard openingszin, maar maak er iets speciaals van. Hierbij nodigen wij u uit voor ons 25-jarig bestaan. 2015 wordt een heel bijzonder jaar voor ons. Laat dit volgen door wat er gebeurt. Wij willen dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Dit gaan we natuurlijk vieren. Vermijd hulpwerkwoorden Dan volgt de uitnodiging zelf.

Daarom zouden wij u graag op 24 mei 2015 uit willen nodigen. Daarom nodigen wij u uit voor een groot feest op 24 mei 2015. Schrijf naar de lezer toe Schrijf naar de genodigde toe en zorg daarbij voor sfeer in de tekst. Het programma ziet er als volgt uit … Met een optreden van … wordt dat gegarandeerd bijzonder. Geef aan waarom je het belangrijk vindt dat de genodigde komt. Wij stellen uw aanwezigheid op prijs.

Opmaak van een zakelijke e-mail (algemeen) Opmaak van een zakelijke e-mail (algemeen) InleidingAfzender en geadresseerde(n)Onderwerp en datumAanhef en slotgroetInhoudOndertekeningBijlage en disclaimerVoorbeeld Inleiding Top.

Opmaak van een zakelijke e-mail (algemeen)

Www.brievenwinkel.nl. Algemene vergadering. Model van verslag van de Algemene Vergadering. Standaardtaal. Cooperatief Vlaanderen - Model van verslag van de Algemene Vergadering. [naam + rechtsvorm][adres zetel][ondernemingsnummer]ALGEMENE VERGADERING Verslag van de vergadering van [datum] om [uur] die plaats vond in [adres].

Cooperatief Vlaanderen - Model van verslag van de Algemene Vergadering

Aanwezig: [lijst namen opgesteld volgens de aanwezigheidslijst] Verontschuldigd: [namen]Volmachten: [namen]De voorzitter opent de vergadering en stelt vast dat de Algemene Vergadering op regelmatige wijze werd bijeengeroepen. De voorzitter stelt vast dat het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde aandelen [aantal] bedraagt, op een totaal aantal van [aantal] aandelen.

De vergadering kan dus geldig beraadslagen / kan dus niet beraadslagen. De flow van een goede flyer - Drukwerk advies. Welke elementen zijn er nodig?

De flow van een goede flyer - Drukwerk advies

Vele flyers zijn niet meer dan verspilling van papier: Het is namelijk niet eenvoudig om het doelpubliek te boeien. Er zijn echter een aantal manieren om er voor te zorgen dat de lezer van de flyer meer doet dan enkel de flyer aannemen; en er effectief door geboeid wordt. Directie. 5 Tips voor het schrijven van een goede blogpost. Als jij een website hebt is het aan te raden om deze regelmatig te voorzien van nieuwe content.

5 Tips voor het schrijven van een goede blogpost

Zo laat je aan de bezoeker zien dat je actief bezig bent, en ook voor je positie in Google is dit erg goed. Google houdt namelijk van nieuwe, frisse content. Hoe meer unieke content jij op je website hebt, hoe beter Google jouw website zal beoordelen. Een goede manier om jouw website te voorzien van nieuwe content is doormiddel van te bloggen. Een blog kun je eenvoudig opstarten door WordPress op jouw website te installeren. Hoe stel je een goede agenda op van je vergadering. Memo (intern) schrijven: voorbeeld in Nederlands of Engels. Hoe schrijf u een goede en effectieve interne zakelijke memo in het Engels of Nederlands?

Memo (intern) schrijven: voorbeeld in Nederlands of Engels

Met behulp van voorbeelden van memo's ten aanzien van het onderwerp, stijl, structuur, taalgebruik, opbouw en indeling, kunt u hier lezen hoe een goede memo in elkaar zit. Ook informatie over wat een goede memo is en wat de inhoud moet zijn. Ook een aantal voorbeeldzinnen en standaardzinnen. Er zijn vier type memo's: overtuigend, informatief, probleemoplossend (oplossingsgericht) en interne memo's Wat is een memo? Memo komt natuurlijk van het woord memorandum. Hoe maak ik ene goede poster? Tips voor het maken van een goede poster 1.

Hoe maak ik ene goede poster?

Bepaal het doel van de poster. Professioneel-vergaderen&verslag schrijven-vergaderverslag schrijven-voorbeeld. Voorbeeld van een vergaderverslag Home > Professioneel Taalgebruik > Vergaderverslag schrijven.

professioneel-vergaderen&verslag schrijven-vergaderverslag schrijven-voorbeeld

Klachten uiten: standaardzinnen in het Frans, Engels en Duits. Het zal je weleens gebeuren dat je schriftelijk een klacht of je ongenoegen moet uiten tegen een anderstalige persoon.

Klachten uiten: standaardzinnen in het Frans, Engels en Duits

Dat doe je best genuanceerd en met de nodige voorzichtigheid ... Het zal je weleens gebeuren dat je schriftelijk een klacht of je ongenoegen moet uiten tegen een anderstalige persoon. Dat doe je best genuanceerd en met de nodige voorzichtigheid. Deze standaardzinnen in het Nederlands, Frans en Engels helpen je een handje. Klachten uiten. We Assist You. Heldere taal gebruiken - Toolkit regionale VTV. Templates & tools. Voorbeeld offertes met sjablonen. In duidelijk Nederlands : spreken en schrijven voor iedereen.

Het juiste woord

Uitdrukkingen - Zakelijke correspondentie. Een memo schrijven: 9 tips - Taaluilen. Fr.