background preloader

Artident

Facebook Twitter

Artident

Ali se zaradi vaših manjkajočih zob počutite neprijetno med tem ko se smejite? Zobni vsadki (implantat) zobne ordinacije Artident Ljubjana, vam bodo pomagali do lepega in zdravega nasmeha.

Artident - Svoj izgubljeni nasmeh povrnite z zobnimi vsadki.6 1 2017. Obstaja velika verjetnost, da ste v svojem življenju že spoznali posameznike, ki so na lastni koži izkusili zobne vsadke in imajo z njimi pozitivne izkušnje.

Artident - Svoj izgubljeni nasmeh povrnite z zobnimi vsadki.6 1 2017

Zobni vsadki so odličen način za zamenjavo manjkajočih zob, takšna vrsta tretmaja pa velja za eno izmed najboljših za spopadanje z manjkajočimi zobmi. Zakaj so zobni vsadki boljši od drugih možnosti? Eden izmed glavnih razlogov, zakaj so zobni vsadki boljši od drugih možnosti, ki so na voljo, je način, s katerim zobozdravnik umetno nadomesti zobno korenino. Kako lahko zobni vsadki pomagajo izboljšati vaše življenje - Artident. Zobni vsadki so ena izmed najboljših izbir, ki so dostopne v modernem zobozdravstvu, ki trajno nadomestijo manjkajoče ali propadajoče zobe.

kako lahko zobni vsadki pomagajo izboljšati vaše življenje - Artident

Nadomestijo korenino manjkajočega zoba z izjemno estetskimi, trajnimi protezami naravnega videza, ki se za stalno sprimejo s čeljustno kostjo, da se lahko vzdržuje zdravje zob pacientov. Dejanska vrednost zobnih vsadkov je posledica nastavkov iz titana, ki imajo izjemno sposobnost, da se integrirajo ali združijo s čeljustno kostjo pacienta. Osteofilična narava zobnih vsadkov lahko dopolnjuje zdravljenje številnih različnih zobozdravstvenih problemov, od manjkajočih in razpokanih/razsekanih zob do problemov z razmikom, ki morda tako ali drugače vplivajo na vaše življenje. Pet načinov kako lahko zobni vsadki pomagajo izboljšati vaše življenje. Zobni vsadki so ena izmed najboljših izbir, ki so dostopne v modernem zobozdravstvu, ki trajno nadomestijo manjkajoče ali propadajoče zobe.

Pet načinov kako lahko zobni vsadki pomagajo izboljšati vaše življenje

Nadomestijo korenino manjkajočega zoba z izjemno estetskimi, trajnimi protezami naravnega videza, ki se za stalno sprimejo s čeljustno kostjo, da se lahko vzdržuje zdravje zob pacientov. Dejanska vrednost zobnih vsadkov je posledica nastavkov iz titana, ki imajo izjemno sposobnost, da se integrirajo ali združijo s čeljustno kostjo pacienta. Osteofilična narava zobnih vsadkov lahko dopolnjuje zdravljenje številnih različnih zobozdravstvenih problemov, od manjkajočih in razpokanih/razsekanih zob do problemov z razmikom, ki morda tako ali drugače vplivajo na vaše življenje.

Razkritje 6 mitov o beljenju zob - Artident. Ustrezen biserno bel nasmeh je vitalnega pomena za katero koli preobrazbo in lahko preobrazi videz vsakega posameznika.

Razkritje 6 mitov o beljenju zob - Artident

Beli, brezhibni zobje se iskrijo, ko se nasmehnete, kar ima velik socialni vtis, prav tako pa poveča vašo samo podobo in samozavest. Ljudje verjamejo, da beljenje zob poškoduje njihovo sklenino, a to ni popolnoma resnično, pravi zobozdravnik pri Artidentu. Nadaljuje “belilna snov, ki se uporablja dandanes je nežna, zato ne povzroča prevelikih poškodb sklenine.” Medtem, ko je beljenje zob eno izmed najbolj občudovanih kozmetičnih postopkov pa obstajajo različni miti, ki ga obkrožajo.

Artident — 5 razlogov zakaj so zobni vsadki pametna izbira. Svoj izgubljeni nasmeh povrnite z zobnimi vsadki. Obstaja velika verjetnost, da ste v svojem življenju že spoznali posameznike, ki so na lastni koži izkusili zobne vsadke in imajo z njimi pozitivne izkušnje.

Svoj izgubljeni nasmeh povrnite z zobnimi vsadki

Zobni vsadki so odličen način za zamenjavo manjkajočih zob, takšna vrsta tretmaja pa velja za eno izmed najboljših za spopadanje z manjkajočimi zobmi. Zakaj so zobni vsadki boljši od drugih možnosti? Svoj izgubljeni nasmeh povrnite z zobnimi vsadki - Artident. Svoj izgubljeni nasmeh povrnite z zobnimi vsadki. Obstaja velika verjetnost, da ste v svojem življenju že spoznali posameznike, ki so na lastni koži izkusili zobne vsadke in imajo z njimi pozitivne izkušnje.

Svoj izgubljeni nasmeh povrnite z zobnimi vsadki

Zobni vsadki so odličen način za zamenjavo manjkajočih zob, takšna vrsta tretmaja pa velja za eno izmed najboljših za spopadanje z manjkajočimi zobmi. Zakaj so zobni vsadki boljši od drugih možnosti? Eden izmed glavnih razlogov, zakaj so zobni vsadki boljši od drugih možnosti, ki so na voljo, je način, s katerim zobozdravnik umetno nadomesti zobno korenino. Artident — Svoj izgubljeni nasmeh povrnite z zobnimi vsadki. Svoj izgubljeni nasmeh povrnite z zobnimi vsadki. Obstaja velika verjetnost, da ste v svojem življenju že spoznali posameznike, ki so na lastni koži izkusili zobne vsadke in imajo z njimi pozitivne izkušnje.

Svoj izgubljeni nasmeh povrnite z zobnimi vsadki

Zobni vsadki so odličen način za zamenjavo manjkajočih zob, takšna vrsta tretmaja pa velja za eno izmed najboljših za spopadanje z manjkajočimi zobmi. Zakaj so zobni vsadki boljši od drugih možnosti? Svoj izgubljeni nasmeh povrnite z zobnimi vsadki. Obstaja velika verjetnost, da ste v svojem življenju že spoznali posameznike, ki so na lastni koži izkusili zobne vsadke in imajo z njimi pozitivne izkušnje.

Svoj izgubljeni nasmeh povrnite z zobnimi vsadki

Zobni vsadki so odličen način za zamenjavo manjkajočih zob, takšna vrsta tretmaja pa velja za eno izmed najboljših za spopadanje z manjkajočimi zobmi. Zakaj so zobni vsadki boljši od drugih možnosti? Eden izmed glavnih razlogov, zakaj so zobni vsadki boljši od drugih možnosti, ki so na voljo, je način, s katerim zobozdravnik umetno nadomesti zobno korenino. Svoj izgubljeni nasmeh povrnite z zobnimi vsadki. Obstaja velika verjetnost, da ste v svojem življenju že spoznali posameznike, ki so na lastni koži izkusili zobne vsadke in imajo z njimi pozitivne izkušnje.

Svoj izgubljeni nasmeh povrnite z zobnimi vsadki

Zobni vsadki so odličen način za zamenjavo manjkajočih zob, takšna vrsta tretmaja pa velja za eno izmed najboljših za spopadanje z manjkajočimi zobmi. Zakaj so zobni vsadki boljši od drugih možnosti? Eden izmed glavnih razlogov, zakaj so zobni vsadki boljši od drugih možnosti, ki so na voljo, je način, s katerim zobozdravnik umetno nadomesti zobno korenino.

Artident-Ljubljana. Artident - Svoj izgubljeni nasmeh povrnite z zobnimi vsadki. Svoj izgubljeni nasmeh povrnite z zobnimi vsadki. Obstaja velika verjetnost, da ste v svojem življenju že spoznali posameznike, ki so na lastni koži izkusili zobne vsadke in imajo z njimi pozitivne izkušnje.

Svoj izgubljeni nasmeh povrnite z zobnimi vsadki

Zobni vsadki so odličen način za zamenjavo manjkajočih zob, takšna vrsta tretmaja pa velja za eno izmed najboljših za spopadanje z manjkajočimi zobmi. Zakaj so zobni vsadki boljši od drugih možnosti? Eden izmed glavnih razlogov, zakaj so zobni vsadki boljši od drugih možnosti, ki so na voljo, je način, s katerim zobozdravnik umetno nadomesti zobno korenino. Naravne zobne korenine so seveda zelo pomembne; vsakič, ko zob uporabite za grizenje, je senzacija preko zobne krone posredovana v zobno korenino & v kost, ki le to obdaja.

Svoj izgubljeni nasmeh povrnite z zobnimi vsadki. Obstaja velika verjetnost, da ste v svojem življenju že spoznali posameznike, ki so na lastni koži izkusili zobne vsadke in imajo z njimi pozitivne izkušnje. Zobni vsadki so odličen način za zamenjavo manjkajočih zob, takšna vrsta tretmaja pa velja za eno izmed najboljših za spopadanje z manjkajočimi zobmi. Zakaj so zobni vsadki boljši od drugih možnosti? 5 razlogov zakaj so zobni vsadki pametna izbira. Želite ohraniti vaš čudovit nasmeh ali pa potrebujete zamenjavo za manjkajoči zob? Zobni vsadki prenovijo nasmeh z dodajanjem bisernega sijaja z naravnimi zamenjavami. Zato je investicija v vsadke najboljša odločitev, povrne vam lepoto in uporabno stran vašega nasmeha. Beljenje zob od Artident. 5 razlogov zakaj so zobni vsadki pametna izbira.

Želite ohraniti vaš čudovit nasmeh ali pa potrebujete zamenjavo za manjkajoči zob? Zobni vsadki prenovijo nasmeh z dodajanjem bisernega sijaja z naravnimi zamenjavami. Zato je investicija v vsadke najboljša odločitev, povrne vam lepoto in uporabno stran vašega nasmeha. Zobni vsadki od Artident. 5 razlogov zakaj so zobni vsadki pametna izbira. Želite ohraniti vaš čudovit nasmeh ali pa potrebujete zamenjavo za manjkajoči zob? Zobni vsadki prenovijo nasmeh z dodajanjem bisernega sijaja z naravnimi zamenjavami. Zato je investicija v vsadke najboljša odločitev, povrne vam lepoto in uporabno stran vašega nasmeha. Razlogi za izbiro zobnih vsadkov so naslednji: Najboljši razlogi za zamenjavo manjkajočega zoba z zobnim vsadkom – Porcelanaste prevleke in mostički. Fiksna zobna protetika zajema cel niz restavrativnih rešitev v stomatologiji. Glavnino tvorijo zobne prevleke in mostički, ki so obenem najpogostejše fiksne rešitve, ko gre za sanacijo enega ali več izgubljenih zob.Fiksne protetične rešitve so obenem tudi najbolj kakovostne za pacienta, tako zaradi svoje dolgotrajnosti kot zaradi dejstva, da pacientu dajejo občutek njegovih naravnih zob.

Prevleke in mostičke se lahko fiksira na lastne brušene zobe, na zaičke, ki so pritrjeni na naravni korenini zoba ali na zobne implantate, ki se jih namesti v čeljustno kost. • Keramične zobne prevleke so vrhunec moderne stomatologije • Zobne luske so tanke keramične prevleke v barvi zob Zobne prevleke so najpogostejši fiksni protetični izdelki, uporabljamo pa jih, ko so naravni zobje izrazito močno poškodovani in/ali estetsko nesprejemljivi. 5 razlogov zakaj so zobni vsadki pametna izbira. 5 razlogov zakaj so zobni vsadki pametna izbira. Artident » Blog Archive » 5 razlogov zakaj so zobni vsadki pametna izbira.

Artident » Blog Archive » 5 razlogov zakaj so zobni vsadki pametna izbira. Stvari, ki jih morate vedeti, preden se odločite za zobne implantante. Zobni Vsadki – Učinkovita rešitev za trajno obnovitev vaših manjkajočih zob in poškodovanega nasmeha. Zobni Vsadki – Učinkovita rešitev za trajno obnovitev vaših manjkajočih zob in poškodovanega nasmeha. Implant Stability. Zobni Vsadki – Učinkovita rešitev za trajno obnovitev vaših manjkajočih zob in poškodovanega nasmeha. Artident Ordinacija. Zobni Vsadki – Učinkovita rešitev za trajno obnovitev vaših manjkajočih zob in poškodovanega nasmeha. Zobni Vsadki – Učinkovita rešitev za trajno obnovitev vaših manjkajočih zob in poškodovanega nasmeha. Zobni Vsadki – Učinkovita rešitev za trajno obnovitev vaših manjkajočih zob in poškodovanega nasmeha. Beljenje Zob – Hitro delujoče rešitve za osvetlitev in beljenje vašega nasmeha.

Artident - Stvari, ki jih morate vedeti, preden se odločite za zobne implantante. Stvari, ki jih morate vedeti, preden se odločite za zobne implantante. Ordinacija. Je profesionalnobeljenjezobvrednovašenaložbe? Artident - Stvari, ki jih morate vedeti, preden se odločite za zobne implantante. Artident - Stvari, ki jih morate vedeti, preden se odločite za zobne implantante. Zobne implantante. Stvari, ki jih morate vedeti, preden se odločite za zobne implantante. Stvari, ki jih morate vedeti, preden se odločite za zobne implantante. Artident: Stvari, ki jih morate vedeti, preden se odločite za zobne implantante. Pet načinov kako lahko zobni vsadki pomagajo izboljšati vaše življenje. Artident.bcz. Artident - Pet načinov kako lahko zobni vsadki pomagajo izboljšati vaše življenje. Pet načinov kako lahko zobni vsadki pomagajo izboljšati vaše življenje - Artident. Implantat. Cenik-zobozdravnik. Pet načinov kako lahko zobni vsadki pomagajo izboljšati vaše življenje.

Pet načinov kako lahko zobni vsadki pomagajo izboljšati vaše življenje. Pet načinov kako lahko zobni vsadki pomagajo izboljšati vaše življenje Artident. Pet načinov kako lahko zobni vsadki pomagajo izboljšati vaše življenje. Artident: Pet načinov kako lahko zobni vsadki pomagajo izboljšati vaše življenje. Razkritje 6 mitov o beljenju zob. Je profesionalnobeljenjezobvrednovašenaložbe? Artident — Jeprofesionalnobeljenjezobvrednovašenaložbe? Je profesionalnobeljenjezobvrednovašenaložbe? - Artident. Je profesionalnobeljenjezobvrednovašenaložbe? Artident Assures to be a Quality Zobozdravnik Ljubljana Serving with Its Own Dental Laboratory - Exact Release 01:17 am. Je profesionalnobeljenjezobvrednovašenaložbe? Je profesionalnobeljenjezobvrednovašenaložbe? Artident. Artident Assures to be a Quality Zobozdravnik Ljubljana Serving with Its Own Dental Laboratory - Exact Release 01:17 am.

Artident: Je profesionalnobeljenjezobvrednovašenaložbe? Artident. Artident » Blog Archive » 9 razlogov zakaj izbrati zobne vsadke (implantate) Razkritje 6 mitov o beljenju zob. Artident - Razkritje 6 mitov o beljenju zob. Pet Stvari, Ki Jih Mora Vedeti Vsak Posameznik, Preden Se Odloči Za Implantat. Beljenje Zob – Hitro delujoče rešitve za osvetlitev in beljenje vašega nasmeha - Artident. Beljenje Zob – Hitro delujoče rešitve za osvetlitev in beljenje vašega nasmeha. Beljenje Zob – Hitro delujoče rešitve za osvetlitev in beljenje vašega nasmeha - Artident. Beljenje Zob – Hitro delujoče rešitve za osvetlitev in beljenje vašega nasmeha. Beljenje Zob – Hitro delujoče rešitve za osvetlitev in beljenje vašega nasmeha. Hitro delujoče rešitve za osvetlitev in beljenje vašega nasmeha. Hitro delujoče rešitve za osvetlitev in beljenje vašega nasmeha.

Hitro delujoče rešitve za osvetlitev in beljenje vašega nasmeha Artident. Hitro delujoče rešitve za osvetlitev in beljenje vašega nasmeha. Implantat ljubljana - Zobni Vsadki – Trajna rešitev za nadomeščanje manjkajočih zob in povrnitev vašega nasmeha. Pet Stvari, Ki Jih Mora Vedeti Vsak Posameznik, Preden Se Odloči Za Implantat. Zobni Implantat Jubljana od Artident. Artident's shake. Zobni Vsadki – Trajna rešitev za nadomeščanje manjkajočih zob in povrnitev vašega nasmeha. 9 razlogov zakaj izbrati zobne vsadke (implantate)

Artident — Največji razlogi za izbiro Zobozdravnika v... Artident — Najbolj pogosta vprašanja v zvezi z zobnimi vsadki... Največji razlogi za izbiro Zobozdravnika v Ljubljani. Največji razlogi za izbiro Zobozdravnika v Ljubljani. 9 razlogov zakaj izbrati zobne vsadke (implantate) Artident - 9 razlogov zakaj izbrati zobne vsadke (implantate) Zobni Vsadki – Trajna rešitev za nadomeščanje manjkajočih zob in povrnitev vašega nasmeha - Artident. Artident — Zobni Vsadki – Trajna rešitev za nadomeščanje... Zobni Vsadki – Trajna rešitev za nadomeščanje manjkajočih zob in povrnitev vašega nasmeha - Artident. 9 razlogov zakaj izbrati zobne vsadke (implantate) 9 razlogov zakaj izbrati zobne vsadke (implantate) Implantati od Artident. Beljenje zob.