background preloader

Some

Facebook Twitter

Wordpress kurssi ilmaine. How to Install Wordpress on XAMPP: 13 Steps. Edit Article Edited by Jand0001, Me13, Teresa, Mountain Dew and 7 others The goal of this guide is to show web designers how to install Wordpress [1] (2.8 or above) locally on their computers for the purpose of designing and testing Wordpress themes.

How to Install Wordpress on XAMPP: 13 Steps

Wordpress requires that the computer you are installing to has a web server (such as Apache, Litespeed, or IIS), PHP 4.3 or greater, and MySQL 4.0 or greater. XAMPP [2] is an easy to install web server environment, which has all the previously mentioned components. All of the following instructions are based on the assumption that you have a XAMPP installation running locally on your machine. Ad Steps. 10 Excellent Free Online Courses In Social Media Marketing. The ability to use social media to regularly engage people, build an audience and express your personality is becoming an essential digital skill for everyone.

10 Excellent Free Online Courses In Social Media Marketing

It can help you find a job because it shows businesses and organizations a window into your personality, interests and how savvy you are with new social technologies. Digitaalinen media opetuksessa ja oppimisessa: Sosiaalinen media.

Sosiaalinen media - Social media

Businesslingua - Sosiaalinen media yhteisöviestinnässä. Pelottava sosiaalinen media Sosiaalinen media, web 2.0, vuorovaikutteinen web...

businesslingua - Sosiaalinen media yhteisöviestinnässä

Kaikki tarkoittavat samaa asiaa, Internetin sitä osaa, johon jokainen voi vaikuttaa ja jättää jälkensä. Siihen liittyy myös paljon ennakkoluuloja ja pelkoja, usein turhia. Todellisiakin uhkia on, mutta ne on aika usein helppo tunnistaa, kuten oheinen spämmimaili osoittaa. Jos joku kyselee salasanoja, syntymäaikaa, tilinumeroita, henkilötunnusta tai muuta henkilökohtaista tietoa, voi lähes suoraan olettaa, että kyseessä on huijaus. Esimerkki tietojenkalasteluviestistä HotMailissa Aiheesta muualla FacebookFacebook – ehdot Facebookin käyttöön liittyviä ehtoja ja oikeuksia.

Broadcast live streaming video on Ustream Ustream. Twitter taustakanavana. Kuinka Twitteriä käytetään taustakanavana tai keskustelukanavana?

Twitter taustakanavana

Kuinka löytyvät kommentit ja keskustelut, jotka liittyvät käynnissä olevaan tilaisuuteen? Parisen kuukautta siten kirjoitin merkinnän Twitter-opas vasta-alkajille, jossa käsittelin Twitterin peruskäyttöä. Nyt käsittelen Twitteriä taustakanavana (back channel) tiettyyn tapahtumaan, tilaisuuteen tai aiheeseen liittyen. Twitter – vähän vaihtoehtoja, paljon mahdollisuuksia Twitterin toiminnallisuudet ovat niukat, se ei tarjoa mahdollisuutta pysyvien kanavien tai keskusteluhuoneiden luomiseen. Aihetunniste (hashtag) ja haku (search) Aihetunniste eli hashtag on Twitterin toiminto, jolla yksittäisestä sanasta tai merkkijonosta muodostetaan aktiivinen hakutermi. Twitterin hakusivun ominaisuuksia ja toimintoja, esimerkkinä #viestintä Tarkennettu haku on Twitterin erillinen hakusivu, joka mahdollistaa monipuolisten ja tarkkojen hakujen tekemisen.

Twitter-taustakanavan käyttöönotto Taustakanavan pystyttäminen ja käyttö onnistuu näin: Toimittaja, näin käytät Twitteriä - lue 5 käytännön vinkkiä (with images, tweets) · anttihirvonen. Into oppia - Sosiaalisen median wrap up. Testausta. Sosiaalinen media käyttöön oppilaiden rohkaisemana. Mitä sosiaalinen media on? Mitä jokaisen tulee tietää sosiaalisesta mediasta. Tutkimus: Sosiaalinen media haastaa perinteiset keinot vaikuttaa. Sosiaalinen media mahdollisuuksien maailmana - Wikit. Sosiaalinen media mahdollisuuksien maailmana - Kuva- ja videopalvelut.

Facebook. Facebook oli syksyllä 2009 maailman neljänneksi vierailluin sivusto[10].

Facebook

Googlen omistaman DoubleClick-yhtiön kesäkuussa 2010 tekemän 1 000 suosituimman sivuston listan mukaan Facebook oli maailman suosituin sivusto; kuukauden aikana sivustolla oli vieraillut yhteensä 540 miljoonaa uniikkia kävijää.[11][12] Listalla ei kuitenkaan ollut aikuisviihde- tai Googlen omistamia sivustoja.[13] New York Timesin huhtikuussa 2010 tekemän tutkimuksen mukaan Facebookin käyttäjistä eniten tuli Yhdysvalloista (118,7 miljoonaa käyttäjää), Isosta-Britanniasta (24,1 miljoonaa) ja Indonesiasta (22,7 miljoonaa).[14] Maailman vierailluimmaksi verkkopalveluksi Facebook nousi vuonna 2012[15]. Facebook ylitti ensimmäisen kerran miljardin kuukausittaisen käyttäjän rajan 14. syyskuuta 2012[16][17]. Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Facebookin alullepanijana toimi yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Mark Zuckerberg. Facebookin idea kuitenkin perustuu alun perin ConnectU:n yhteisöpalveluohjelmistoon.

Ly. Sosiaalinen media houkuttaa ja ahdistaa nuoria. Sosiaalinen media ja musiikin kuuntelu ovat lisänneet suosiotaan lasten ja nuorten mediankäytössä, selviää tuoreesta kyselytutkimuksesta.

Sosiaalinen media houkuttaa ja ahdistaa nuoria

Aiempaa vähemmän 7–16 -vuotiaiden aikaa kuluu muun muassa leikkimiseen ja television katseluun.Sosiaalinen media tuottaa nuorille myös paineita. Vajaat puolet kyselyyn vastanneista ei jaksaisi vastata kaikkiin viesteihin ja kokee tietoa tulevan joka puolelta liikaa. Noin joka kolmannen mielestä asioissa ei tunnu pysyvän mukana, ellei seuraa sosiaalista mediaa koko ajan.Suurin osa 3–16 -vuotiasta lapsista ja nuorista kokee oppivansa eri medioista hyödyllisiä asioita, muun muassa uusia sanoja, käsitteitä ja englannin kieltä.Lapset ja nuoret kertovat oppivansa tarpeelliset mediataidot kuten laitteiden käytön ja tietojen etsimisen sekä jakamisen pääosin itse.

Seuraavalla sijalla tulevat kaverit ja vanhemmat, koulu vasta sen jälkeen.