background preloader

Elokuvat, kirjat ja tv

Facebook Twitter

Kukkoilijat. Kukkoilijat (In Bruges) on vuonna 2008 ensi-iltansa saanut rikoskomediaelokuva, jonka on ohjannut Martin McDonagh.

Kukkoilijat

Kukkoilijat on ohjaajansa debyytti pitkän elokuvan saralla. Elokuvassa Colin Farrell ja Brendan Gleeson näyttelevät kahta palkkamurhaajaa piileksimässä Bruggen kaupungissa Belgiassa. Heidän pomoaan näyttelee Ralph Fiennes. Murhakeikan epäonnistuttua rikollispomo Harry lähettää päähenkilöt Kenin ja Rayn idylliseen Bruggen kaupunkiin Belgiaan Lontoosta odottelemaan uusia ohjeita. Ken nauttii kaupungin kauneudesta ja rauhallisuudesta, kun taas Ray vihaa paikkaa sydämensä pohjasta ja joutuu siksi törmäyskurssille kaiken ja kaikkien kanssa.

Neiti Julie ohjelmatiedot - Telsu.fi. Haulla neiti julie löytyy 2 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Neiti Julie ohjelmatiedot - Telsu.fi

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat... Siirry TV-oppaan etusivulle tästä » to 25.05. klo 20:55 - 23:00. Täällä pohjantähden alla ohjelmatiedot - Telsu.fi. Haulla täällä pohjantähden alla löytyy 16 tulevaa tv-ohjelmaa.

Täällä pohjantähden alla ohjelmatiedot - Telsu.fi

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat... Siirry TV-oppaan etusivulle tästä » su 28.05. klo 20:05 - 20:55 5/8. Rikki revitty maa. Google-kuvahaun tulos kohteessa. Robin Hood ohjelmatiedot - Telsu.fi. Haulla robin hood löytyy 2 tulevaa tv-ohjelmaa.

Robin Hood ohjelmatiedot - Telsu.fi

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat... Siirry TV-oppaan etusivulle tästä » ke 12.04. klo 02:50 - 05:30 (Robin Hood, toimintadraama, USA, Iso-Britannia, 2010) Ridley Scottin ohjaamassa versiossa kerrotaan Robin Hoodin tarina ajalta ennen kuin hänestä tuli Sherwoodin legenda. Englantilaisten taistellessa ranskalaisia vastaan kuningas Rikhard Leijonamieli haavoittuu kuolettavasti, jolloin muutama sotilas päättää livahtaa rintamalta takaisin kotiin. Sex in Strange Places - Recherche Google. Intialaisohjaajan dokumentti näyttää, millaisessa helvetissä Zaran, Benettonin ja Marks & Spencerin vaatteita tehdään - Kulttuuri.

”Lapsena näin isoisäni tehtaassa, kun johtajat hakkasivat työläisiä.

Intialaisohjaajan dokumentti näyttää, millaisessa helvetissä Zaran, Benettonin ja Marks & Spencerin vaatteita tehdään - Kulttuuri

Jo se sai miettimään, kenen puolella olen – vihaisen pomon vai varastelevan köyhän”, intialainen Rahul muistelee. Jain oli alle kymmenvuotias, kun hän näki tekstiilitehtaan työntekijöiden ahdingon. Nyt hän on ohjannut ensimmäisen pitkän dokumenttinsa Machines, joka kertoo nykypäivän tekstiilitehtaasta Gujaratin provinssissa Länsi-Intiassa. Machines sai ensi-iltansa marraskuussa Idfassa, maailman suurimmalla dokumenttielokuvafestivaalilla Amsterdamissa. Siitä on tulossa ilmiö dokumenttimaailmassa. Amy (2015 film) - Wikipedia. Amy is a 2015 British documentary film about the life and death of British singer-songwriter Amy Winehouse.

Amy (2015 film) - Wikipedia

Directed by Asif Kapadia and produced by James Gay-Rees, George Pank, and Paul Bell and co-produced by Krishwerkz Entertainment, On The Corner Films, Playmaker Films, and Universal Music, in association with Film 4. The film covers Winehouse's life and her struggle with substance abuse, both before and after her career blossomed, and which eventually caused her death. The subject of the film, Amy Winehouse performing the Virgin Festival, Pimlico, Baltimore in 2007. Meryl Streepin ja Hugh Grantin höpsö uutuuselokuva opettaa, miten hyvä elämä voi rakentua täydelliselle keskinkertaisuudelle - Elokuva-arvostelut.

Draama Florence (Florence Foster Jenkins), ohjaus Stephen Frears, pääosissa Meryl Streep, Hugh Grant, Simon Helberg, Rebecca Ferguson, S, kesto 111min ★★★★ Tässä voi olla yksi syksyn elokuvahiteistä.

Meryl Streepin ja Hugh Grantin höpsö uutuuselokuva opettaa, miten hyvä elämä voi rakentua täydelliselle keskinkertaisuudelle - Elokuva-arvostelut

Ainakin jos puhutaan niin sanotusta aikuisemmasta yleisöstä. On hyvät näyttelijät, kiinnostava tositarina sekä kokenut ohjaaja, joka osaa kertoa tarinan hyvin ja hauskasti ja ennen kaikkea kepeän vetävästi. In Vogue: The Editor's Eye. Tig. No nyt on kuumaa! 10 Areenan, HBO:n ja Netflixin eroottista leffaa ja sarjaa - Elokuvat. Olisipa jotain kuumaa katsottavaa, muttei kuitenkaan liian pornoa.

No nyt on kuumaa! 10 Areenan, HBO:n ja Netflixin eroottista leffaa ja sarjaa - Elokuvat

Tuttu tunne? Onneksi Self- on poiminut elokuvia, joista muutama näkyy myös suomenkielisessä Netflixissä. 1. Palmuja lumessa (Palm Trees In The Snow) – pääosissa Mario Casas, Adriana Ugarte, Macarena García 2. 3. Selfin listasta innostuneena mekin valitsimme eri suoratoistopalveluiden parhaat sarjat, joista ei erotiikkaa puutu. Skam – kolme kautta Yle Areenassa Ensimmäisellä kaudella seurataan Evan ja Jonaksen, toisella Nooran ja Williamin sekä kolmannella kaudella Isakin ja Evenin kiihkeitä rakkaustarinoita. The Affair – HBO:lla kolme kautta Salamyhkäistä, kiellettyä rakkautta piilopirtissä. Orange Is The New Black – Netflixissä viisi kautta. Stand up - Tomi Haustola - Maisemareittiä - koko show - FULL HD. Lewis Carrollin salainen maailma. Halpavaatteen kallis hinta. Prisma: Humala vai tissuttelu? Merchants of DOUBT. DP17: Puhtaus ja vaara (& Silencio) Charles Dickensin ihmemaa. Nämä 17 kirjaa muuttavat mielipiteesi ja auttavat ymmärtämään ihan eri tavalla ajattelevia - Nyt.fi.

Mitä kirjoja kannattaa lukea jos haluaa oppia ymmärtämään erilaisia ihmisiä kuin mitä itse on?

Nämä 17 kirjaa muuttavat mielipiteesi ja auttavat ymmärtämään ihan eri tavalla ajattelevia - Nyt.fi

Mikä kirja sai sinut muuttamaan mielipidettäsi? Kysyimme tätä Nytin lukijoilta, ja saimme häkellyttävät määrät vastauksia kymmeniltä eri tyypeiltä Facebookin, kännykkäsovelluksen ja sähköpostin kautta – suurkiitokset niistä! Vastauksista välittyivät vahvat ahaa-elämykset. Moni oli kokenut ajatuksiensa ja maailmankuvansa muuttuneen täysin kirjan lukemisen kautta. Moni kertoi samastuneensa toisen asemaan kirjan kautta. Mekaniikka on yksinkertainen: Lukeminen kehittää niin sanottua mielen eli ymmärrystä siitä, että muilla ihmisillä on omat ajatuksensa, uskomuksensa, toiveensa ja tunteensa. Siten se opettaa asettumaan toisen asemaan. ”Voisi ajatella, että kompleksisella ja laajalla kaunokirjallisella teoksella on paljon enemmän syvällisiä vaikutuksia kuin vaikka verkossa leviävällä, tunteita herättävällä meemillä”, sanoo kirjallisuudentutkija Maria Mäkelä Tampereen yliopistosta. Åsne Yksi meistä. Voita biohakkerin käsikirja - Kemikaalicocktail. Kirjoittanut noora 17. tammikuuta 2017 kello 22:43 Tustuin lääkäri Olli Sovijärveen tehdessäni Yle Silminnäkijään dokumenttiani Pilattu maito.

Voita biohakkerin käsikirja - Kemikaalicocktail

Jo silloin tajusin, että tällä lääkärillä on paljon kiinnostavaa sanottavaa ja salaa toivoin, että saisin jonain päivänä luettavakseni kirjoittamansa kirjan terveydestä. Ravintoasiantuntija Jaakko Halmetojan kanssa olen ollut tekemisissä vuosien saatossa ja seurannut miehen projekteja somen kautta — mikä inspiraattori! Nämä tyypit ovat yhdistäneet voimansa ja luoneet yhdessä teknologia-asiantuntija Teemu Arinan kanssa kirjan, joka jokaisen terveydestään kiinnostuneen kannattaisi ehdottomasti lukea. Kyseessä on kahden kilon painoinen järkäle, Biohakkerin käsikirja, josta ehkä olet kuullutkin. Machines (2016) Isäni Toni Erdmann.

Isäni Toni Erdmann on elokuvatapaus eriskummallisen isän (Peter Simonichek) ja tämän aikuisen, urakeskeisen tyttären (Sandra Hüller) etäisestä suhteesta. Draamakomedia kilpaili Cannesin elokuvajuhlien arvostetussa pääkilpasarjassa ja nousi sarjan puhutuimmaksi elokuvaksi. Haluatko tuntea naiseksi kasvamisen ilot ja surut? Katso tämä 25 vuotta myöhässä Suomen ensi-illan saava Ghibli-animaatio - Nyt.fi. Moni tuntee japanilaisen Ghibli-studion lähinnä Hayao ohjaamista maagisista animaatioelokuvista kuten Henkien kätkemä tai Kikin lähettipalvelu. Siksi on niin mahtavaa, että Suomen valkokankaille tuodaan studion unohdettu helmi, joka kertoo niinkin arkisista asioista kuin naiseksi kasvamisesta ja omien juurien kaipuusta. Nämä 17 kirjaa muuttavat mielipiteesi ja auttavat ymmärtämään ihan eri tavalla ajattelevia - Nyt.fi. Uhma ohjelmatiedot - Telsu.fi. Rossella. Amerikkalaiskirjailija kirjoitti suomalaisista outouksista: pudistellaan petivaatteita, istutaan hiljaa ja syödään pullaa.

Brothers ohjelmatiedot - Telsu.fi. Haulla brothers löytyy 1 tuleva tv-ohjelma. Katso kaikki päivän TV-ohjelmat... Siirry TV-oppaan etusivulle tästä » ke 23.11. klo 17:15 - 19:00 (Brothers/USA 2009). Mr. Dynamite: The Rise of James Brown ohjelmatiedot - Telsu.fi. Kiehtova maailma: Salattu Italia ohjelmatiedot - Telsu.fi. Versailles (TV Series 2015– ) Interview - yllätysten yö ohjelmatiedot - Telsu.fi. Monster - Aileen Wuornos ohjelmatiedot - Telsu.fi. Meidät on lobattu syömään väärin - kaiken takana on raha. Lääkäri Antti Heikkilä lyttää einekset ja liputtaa kotiruoan puolesta. -Ruoan pitää olla prosessoimatonta. Jos haluat olla terve, laita itse ruokasi perusaineista. Samalla kannattaa kiinnittää huomiota hiilihydraattimäärään ja muistaa, että sokeri on myrkkyä. Ja keinorasvat pois. Heikkilä ei tuomitse dieettejä, mutta muistuttaa, että niistä ei löydy jumalallista totuutta. Ruoka on suomalaisille pyhä asia vai onko? Tästä keskustelee nyt lääkäri Antti Heikkilä Hanna Kinnusen kanssa.

Pe 13.2.2015 10.14 • Yle Areena. Historia: Elämää keskiajalla. Dokumenttiprojekti: Pakolaishelvetti. TV1 maanantaina 3.10.2016 klo 21.30 - 23.00, uusinta lauantaina 8.10. klo 12.35Yle Areenassa 90 päivää Australia käännyttää meriteitse maahan saapuneet turvapaikanhakijat vastaanottokeskuksiin Naurun saarelle ja Papua-Uuden-Guinean Manus-saarelle.

Australia on maksanut Naurulle ja Papua-Uudelle-Guinealle satoja miljoonia dollareita vastaanottokeskuksista. Palkitun ohjaajan Eva Ornerin ainutlaatuinen dokumentti kuvaa keskusten epäinhimillisiä olosuhteita. Turvapaikanhakijat asuvat kuumuudessa teltoissa vailla tietoa tulevaisuudesta. Turvapaikanhakijat kärsivät erilaisista fyysisistä sairauksista ja mielenterveyden ongelmista, mutta terveydenhoito on puutteellista.

Arkiapuja

Oikeesti aikuiset ohjelmatiedot - Telsu.fi. Halpavaatteen kallis hinta. Jakso.fi. Historia: Hovielämää ohjelmatiedot - Telsu.fi. Kotilieden lämpöä ohjelmatiedot - Telsu.fi. Tudors ohjelmatiedot - Telsu.fi. "Hyvät tyypit" - Liisa Keltikangas-Järvinen - kirja(9789510405666) Lumikki ja metsästäjä ohjelmatiedot - Telsu.fi. Lupaus ohjelmatiedot - Telsu.fi.

Nuoret tytöt himoitsevat seksiä iloisesti näissä ruotsalaiselokuvissa, Helsingissä vieraileva ohjaaja kertoo, miksi se on tärkeää - Elokuvat. Göteborgissa syntynyt ja kolmea eri elokuvakoulua käynyt Ninja Thyberg (s. 1984) tekee elokuvia, joissa seksiä ja sukupuolirooleja kuvataan tabuja rikkoen. Useimmiten tytöt himoitsevat poikia ja hakevat seksuaalista tyydytystä rohkeasti. Jonathan Hökklo Ninja Thyberg. Thyberg puhuu tänään elokuvistaan Helsingissä Korjaamolla järjestetyssä Kuuluuko seksi nuorille? -keskustelutilaisuudessa, johon osallistuu muun muassa vloggari Soikku eli Sonja Hämäläinen sekä tutkija Saara Särmä. Katsoimme Thybergin elokuvia ja pyysimme ohjaajaa kertomaan niistä: GIRLS & BOYS (2015, 30 min) Yläkoulua käyvät Nour ja Gry ovat pelinörttejä ja puutteessa. Yksi asia erottaa Girls & Boysin tavallisista teinileffoista: Nour ja Gry ovat tyttöjä, jotka haluavat saada seksiä pojilta.

Dokumenttiprojekti: Nykänen omin sanoin ohjelmatiedot - Telsu.fi. Kino: Sun siskos systeri ohjelmatiedot - Telsu.fi. Yhden illan juttu - Kausi 1 - Jakso 2 - Jussi69. Sota ja rauha ohjelmatiedot - Telsu.fi. Google-kuvahaun tulos kohteessa. Roskisprinssi ohjelmatiedot - Telsu.fi. Versailles, Ludvig XV:n unelma. New World - Uusi maailma ohjelmatiedot - Telsu.fi. Toimittaja testaa: Vahva suositus kaikille selleriennakkoluuloisille: ”Kokeilkaa tätä reseptiä! - Keittokirjat.

Kino: Manolete ohjelmatiedot - Telsu.fi. Kaarnatuuli - Kristiina Vuori - #kirja. Valpuri Innamaa, lannistumaton renessanssinainen. Nainen. Yrittäjä. Vaimo. Marja Hintikka Live - 26.10.2015 - Jakso 3. Kirjautuneena saat kaiken irti Ylen palveluista. Google-kuvahaun tulos kohteessa. Niko Kivelä ja nurkkakunnat. Kerro minulle jotain hyvää (Me before you) -elokuvan virallinen traileri 1. Kino: Humiseva harju ohjelmatiedot - Telsu.fi. Tahraton mieli. Historia: Englanti Elisabet I:n aikaan ohjelmatiedot - Telsu.fi. Rauman giälen syvin olemus. Jalkapallon Euroopan-mestaruuskisat ovat täällä taas. Jalkapallosta ja jalkapalloa puhutaan alkaneen kuukauden aikana lähes kaikkialla. Selostajat sauhuavat sanavarastot hehkuen, valmentajat huutavat kentän laidalla ja maalivahdit komentelevat puolustuslinjaa kasvot punaisena. Kuuluisimpia jalkapallon suurkisojen keskusteluja käytiin kentällä tasan kymmenen vuotta sitten Saksassa jalkapallon maailmanmestaruuskisojen loppuottelussa Ranska–Italia.

Italian puolustaja Marco Materazzi ajautui nokkapokkaan Ranskan hyökkääjä Zinédine Zidanen kanssa pelin jatkoajalla. Materazzi näytti sanovan jotain Zidanelle, joka noin 700 miljoonan televisiokatsojan tyrmistykseksi pukkasi italialaispakkia otsallaan rintaan niin, että tämä kaatui. Mitä Materazzi sitten sanoi Zidanelle? Vuonna 2014 Materazzi kertoi, että keskustelu liittyi hiukan aiemmin tapahtuneeseen keskitystilanteeseen. Mitä jalkapallon pelaajat huipputasolla puhuvat kentällä? Ohjelman ovat toimittaneet Pasi Heikura ja Kaisa Kumpula. Kurtisaaneja ja kokotteja taiteessa. Prisma: Halujen tulkinta ohjelmatiedot - Telsu.fi. Edwin Droodin arvoitus. TV1 perjantaisin 9. - 16.1.2015 klo 22.50 - 23.45 Yle Areenassa 7 päivää Charles Dickens ei koskaan ehtinyt saada valmiiksi viimeistä romaaniaan Edwin Droodin arvoitus. Miten pakkomielteisestä rakkaudesta, petoksesta ja murhasta kertovan tarinan oli tarkoitus päättyä? The Help (2011) - Kommentit - Leffatykki.

Last night. Tiededokumentti: Tapojen orjat ohjelmatiedot - Telsu.fi. Autolla Nepaliin. Seitsemän tärkeintä satua! Sadut eivät ole pelkkiä satuja. Niillä on tarinaansa suurempi merkitys. Kirjakerho pyysi kirjalija Siri Kolua ja kriitikko Päivi Heikkilä-Halttusta nimeämään itselleen seitsemän tärkeintä satua. Heille tärkeiden satujen listalle pääsi monta ikimuistettavaa klassikkoa, mutta myös vähemmän tunnettua tarinaa. Mitkä olisivat sinun seitsemän tärkeintä satuasi? Vinkkejä opiskelutekniikkaan. Historian suurin tietovuoto - osa 1. An Education (2009) - Arvostelut - Leffatykki. Rakkautta aloittelijoille. Kielletty rakkaus - Kausi 1 - Jakso 3 - Lastensa kummit rakastuvat. Historia: Stalin. Fed Up (2014) - Netflix Suomi.