background preloader

Lågstadiet

Facebook Twitter

Hem. Jag och min skugga – Annas instruktionsbok. Olika diplom – Google Drive. Från Dinosaurier till vikingar. Pick a colour: My name - UR Skola. Crafts and Worksheets for Preschool,Toddler and Kindergarten. This page has free printable İdentification number worksheet for kids,parents and preschool teachers.

Crafts and Worksheets for Preschool,Toddler and Kindergarten

Min planering – Tobias klassrum. Meka med engelska: Hello - UR Skola. Josefin Ekströms Bokstavsblad – Google Drive. Klockan. Om läs- och skrivinlärning. Bonusmaterial - Prova på Majema - köp läromedel och kalendrar för lärare online. Välkommen till Majemas arkiv med bonusmaterial!

Bonusmaterial - Prova på Majema - köp läromedel och kalendrar för lärare online

- Klicka på respektive bild för att komma till bokens bonusmaterial. Alla hjärtans dag Läsårslöfte Kalendrar Ämneslärarkalendern Lärarkalendern Planeringskalendern Hela året runt Förskolan Bullen och Siv leker kurragömma Bullen och Siv tävlar Bullen och Siv på utflykt Förskoleklass 123 och lite till. Science for Kids: How to Make a Kaleidoscope. Learn how to make a kaleidoscope in this fun STEM/science activity for kids. It’s such a fun way to explore light, reflections, and symmetry! Follow our Science for Kids Pinterest board!

Last week I made these super fun kaleidoscopes with my after school science class (which is composed of 1st and 2nd graders). ABC-duken (1-3) Ämnen: SV, BI, IDH Nyckelord: Alfabetet, biologisk mångfald, artbestämning, observationer i närmiljön, lek och rörelse i naturmiljö.

ABC-duken (1-3)

Syfte och bakgrund Tanken med denna aktivitet är att eleverna på ett lustfyllt sätt ska samla ord i sitt närområde. Dels för att öka sitt ordförråd och sin kunskap om olika arter men också för att öppna ögonen för detaljer och öka kunskapen om den biologiska mångfalden inom ett begränsat område. Eleverna utmanas i sin ordkunskap när ett löv lagts på bokstaven L och de hittar ytterligare löv som de vill lägga på duken. Att skriva sig till läsning. Sb88swedish. Illustrations. Tärningsmonster.pdf. Security Check Required. Dra streck mellan siffror och färglägg! 11 mattepyssel för dig som vill lära dig räkna till 100 – Bättre hälsa.

Printables for kids. Tre Små Grisar. Bokstavspapper  – Google Drive. Get Inspired - Journal. Pick a colour: Family - UR Skola. Alfabetsfärgläggning. Välskrivning. Lektion_se_24371_Matematikbingo. Konst i skolan. Sb3776swedish. Sb88swedish. Min planering – Tobias klassrum. Elevinflytande klart – PP-vägg svenska klart! Japp då har vi klarat av elevinflytandet till PP-väggen i svenska.

Elevinflytande klart – PP-vägg svenska klart!

I åk 1 är det inte helt lätt för eleverna men som jag säger till barnen: Så nu har vi tränat en gång! Vi pratade om hur man lär sig läsa och skriva. De som redan kan lite delade med sig av hur de har lärt sig och försökte förklara hur man ska tänka. Att man måste kunna bokstäverna och dess ljud och sätta ihop dem för att kunna läsa och dela på dem när man ska skriva. Alfabet med ramsor. ABC - träna på bokstäver. Kunskapsvägg åk 1-3. Har fått förfrågan om skylten som det står Vår Kunskapsvägg på samt trädet med ugglan i som sitter mitt i på denna bild.

Kunskapsvägg åk 1-3

Hittar skylten i datorn men tyvärr inte trädet. Den som vill ha skylten kan klicka på den här nedan och sedan spara ner den eller skriva ut direkt. När jag gjorde kunskapsväggen tidigare hade jag inte Svenska som andraspråk och Modersmål med. Det har efterfrågats av flera men tiden har inte räckt till förrän nu. Då jag använt Infomentors magasin Heja för kunskapskraven i svenska, matematik, no och so tidigare har jag gjort det även nu till Svenska som andra språk för att det skulle bli lika. Allt som har med kunskapsväggen att göra ligger under fliken Kunskapsvägg i menyn. Numbers. Skolgnistan. F-3 lärare & NPF-förälder.

Disney Numbers. Jeux et ateliers de calcul - (page 2) Quel dur labeur que de faire apprendre ces tables d'addition à nos chères têtes blondes...

Jeux et ateliers de calcul - (page 2)

C'est un travail continu en cycle 2 ! Alfabetskort. Storstadsmamman Blog: Ny klass till hösten Del 1. Start på Bild och ordprojektet, besök på språkcafé. Prepositioner – litenstund. Min%20sommardikt%20. Min%20sommardikt%20rader%20. Min%20v%C3%A5rdikt. Vem vet vad?: Magnetism - UR Skola. Interactive Learning Sites for Education - Home. Tvåornas Kör 2013-14 - Vokalgalen. Facebook. Facebook. Facebook. Teaching Handwriting. Vad är magiska skrinet? - Magiska skrinet. Tanken med Magiska skrinet är att bygga upp en sagoskatt på de fem minoritetsspråken som fylls på varje år.

Vad är magiska skrinet? - Magiska skrinet

Det ska gå att återvända till sagorna många gånger och höra dem igen om man vill. En del av sagorna är nyskrivna och andra är historier som har berättats i många generationer. Några är översatta till svenska och sänds i Barnradion i P4. Alla sagorna går att lyssna på direkt via webben eller vår app Sveriges Radio Play. De går även att ladda ner och lyssna på offline när du vill. 2015 års program: Hösten 2015 sänds fem nya sagor som kommer från den finska redaktionen. 2016-2019 sänder vi nya sagor från de andra språkens redaktioner, fem per språk och år.

Om bilderna: Illustrationerna är gjorda av Katarina Strömgård, Ingrid Flygare, Henning Cedmar Brandstedt, Matilda Ruta och Stina Lövkvist. Odla i fönstret. Nu har vi också "planterat", som Castor och Frippe som jag skrev om tidigare, fast på ett lite annorlunda sätt!

Odla i fönstret

Ett experiment för att få syn på hur växter växer och vad de behöver. Och hur delarna ser ut! Skriv till bilder. File download. Sofie Palmqvist - Photos de la publication de Sofie Palmqvist. Weather, 3-4. Primary Resources - FREE for Early Years (EYFS) KS1 & KS2. Teaching Ideas. Simple DIY Toy Ideas for Kids. - The Idea King 生活智慧王. Chuckdillon. Alla barns rätt - En bilderboksapp om Barnkonventionen. Alla barns rätt är en app som bygger på Pernilla Stalfelts bilderbok med samma namn som kom ut första gången 2009 i samband med Barnkonventionens 20-årsjubileum.

Alla barns rätt - En bilderboksapp om Barnkonventionen

Huvuddelen av appen består av Pernilla Stalfelts humoristiska och tankeväckande tolkning av artiklarna i Barnkonventionen. Med korta, enkla meningar och fina illustrationer sätter hon igång tankarna kring vad de olika artiklarna egentligen innebär. Många förskolor och skolor kommer ha stor glädje av den här bokappen i sitt arbete med Barnkonventionen, men den fungerar lika bra att läsa hemma i den egna familjen.

För den som vill veta mer om vad som står i Barnkonventionen finns även en förkortad version från Unicef av de 54 artiklarna. De flesta illustrationerna i boken har en enklare animation eller en ljudeffekt om man trycker på dem. För att bläddra drar man med fingret i kanten av sidan, det fungerar inte att bara trycka i kanten som i många andra bokappar. Betyg: fyra av fem Ålder: Appen passar från fyra år och uppåt. Matteklubben. Spel-Ett.

Spel-Ett är en finlandssvensk version av det finska dataspelet Ekapeli.

Spel-Ett

Spel-Ett tränar kopplingen mellan bokstav och ljud och småningom även läsning. Spelet är ämnat för förskola och nybörjarundervisning som stöd för den övriga läsundervisningen. Det kan användas både hemma och i skolan. Spel-Ett är gratis tillgängligt via internet. Starta spelet. Svarta lilla koltrast del 1: Den längsta resan någonsin 14 september kl 17:45 - Barnradion. Free Fall Alphabet Pack. Fall is practically here where I live and even J keeps asking if its fall as yet. Today I will be sharing with you our fall alphabet pack that can be used as both a set of free preschool printable worksheets or a kindergarten printable pack.