background preloader

Annamaso

Facebook Twitter

Centre d'Empreses de Les Preses. CURSOS DE LA FES. CURSOS GRATUITS. MAS LES MATES. SERVEI D'ORIENTACIÓ i INSERCIÓ LABORAL SOiL: És el Servei d'Orientació i inserció Laboral de l'IMPCENS PODEU TROBAR A: Mas Les Mates. Al C. Mestre Falla, 46 d'Olot (Al costat dels Bombers). Tel. 972 26 78 12. Correu electrònic: ocupacio@olot.cat OBJECTIU: Oferir les eines i els recursos necessaris per tal de millorar l'ocupació de les persones que es troben en situació d'atur o les que cerquen una feina més adient als seus coneixements laborals.QUE T'OFERIM: Un servei de Borsa de Treball amb: - Entrevistes personalitzades CAL DEMANAR HORA PRÈVIA. (972 26 78 12)- Orientació Laboral - Assessorament per cartes de presentació, CV i per presentar-se a entrevistes de feina. - Sala amb ordinadors a disposició dels usuaris. - Panell informatiu amb les ofertes laboral. - Seguiment professional després de la inserció. - Pàgina web amb ofertes laborals: POTS VEURE-LES CLIKANT AL SEGÜENT LINK: BORSA DE TREBALL - Clicka aquí per consultar ofertes laborals Omple les teves dades i envia'ns l'oferta.

RENOVACIO PARO. TURIJOBS. INDEED. INFOFEINA. CLASSIFICATS.NET. Feina Electricista cotxes, feina Xapista, feina Administratiu Sage Murano, feina Administrativa Sage Murano, feina Sage Murano, feina Administratiu compres, feina Administrativa compres, feina Compres, feina Polònia, feina Teleoperadora fixa, feina Repartidor fruita, feina Fruita, feina Responsable financer, feina Financer, feina Administratiu facturació, feina Administratiu comandes, feina Administrativa comandes, feina Administrativa facturació, feina Comandes, feina Facturació, veure més feines Borsa de Treball - Ofertes de feina La Borsa de Treball de Classificats.net és la secció especialitzada en ofertes laborals. Aquí trobaràs feina perquè cada dia es publiquen noves ofertes de treball. Envia el teu currículum directament a les empreses anunciants.

Borsa de Treball - Ofertes de feina Si estàs buscant feina primer has de pujar el teu currículum en pdf a la teva Zona Privada per poder accedir a les ofertes laborals. Borsa de Treball - Ofertes de feina. FEINA ACTIVA.