background preloader

Book Creator

Facebook Twitter

Book Creator nu med funktion för att e-posta med bild, text, video och ljud – IKTsidan. Jag har sökt med ljus och lykta efter en funktion där man kan e-posta hem dokumentationen från appen Book Creator till vårdnadshavare som inte har tillgång till appen via ett digitalt redskap; nu har den kommit! Detta möjliggör att vi kommer kunna använda dokumentationen via iPaden på ett mycket mer kreativt sätt. Nu kan vi dokumentera tillsammans med barnen/eleverna både bild, text, ljud och video och sedan kunna e-posta boken/filen till hemmet.

Detta blir en levande dokumentation med multimodala medier. För att kunna läsa boken/filen via dator: Installera webbläsaren Google Crome-www.google.com/chrome.Installera appen Redium. Readium är en app i Google Chrome som möjliggör att du kan läsa epub-filertex dem du gjort i appen Book Creator. För att skicka Book Reader-filer: Observera att filerna från Book Creator ofta blir för stora för att e-posta direkt från iPaden utan behöver föras över via sladd till iTunes på datorn innan du kan e-posta den där ifrån: Detta känns som en bra dag! G.3. Skriva egna böcker. Book Creator nu med funktion för att e-posta med bild, text, video och ljud | IKTsidan. Book creator uppdaterad | iPad i Östersund.

Nu har det kommit en uppdatering för appen book creator som är toppen. Nu får den fler användningsområden. Det går att lägga till olika former, stickers och funktioner. Eftersom det får att spara dom som film så kan det bli spännande resultat. Det går även att skapa lite mer serietidningsformat vilket kan locka fler barn och elever att använda appen. Kontaktbok med Book creator Book creator kommer jag nog tjata om mycket men den är ju kanonbra på många olika sätt. I "Appar - berättande" iBook - din egen bokhylla Jag tycker att det är bra med appar som fungerar med andra, iBook är enkel och nödvändig tycker jag i skolan och förskolan.

För in flera ljudklipp i imovie via dropbox och hokusai nu har jag gjort en liten film om hur man för över musik till imovie med dropbox och appen hokusai. I "Appar - ljud" Book Creator manual augusti 2015.