background preloader

Aned303

Facebook Twitter

Anna Edlund

Teacher of English and German

Hus och trädgård

Planering. Resor. Temadagar. Selfie esteem - att söka bekräftelse - Rädda Barnen. Läs vår nätsmarta handbok med tips och råd för hur du kan skydda barn mot sexuella övergrepp på nätet.

Selfie esteem - att söka bekräftelse - Rädda Barnen

Inledning Nätet har blivit en självklar del av barns vardag – en plats där de leker, träffar vänner och lär sig mängder av nya saker. Det har gett barn större tillgång till världen utanför. FULLTEXT01. Julavslutning. Aktivitetsjulkalender. Aktivitetsjulkalender Som ett alternativ till adventskalendrar och julkalendrar som fokuserar på konsumtion som t.ex. chokladkalendrar, leksakskalendrar eller Legokalendrar så kan en istället göra en egen kalender med olika aktiviteter, uppdrag och upplevelser.

Aktivitetsjulkalender

Här har jag i en liten guide samlat de idéer och tips som jag fått från andra eller hittat på Internet. Fyll gärna på med mer under respektive rubrik! Fundera ut 24 olika aktiviteter som barnen kan göra under dagarna fram till julafton. Experimentskafferiet.

SkolaArbetsliv

Ämnesövergripande projekt. Hack the Classroom. Halloween. EAQUALSBank_checklists_EN. 6 1 I FINAL MASTER. Fredsåret. Hund. Sömnad. Writing prompts. Untitled design. Hälsa och träning. Recept. Entreprenöriellt lärande. Lärarbloggar. Deutsch.

English

Pedagogik.