background preloader

Skolsidor

Facebook Twitter

Utforska GOTD:s – GOTD. ClassroomScreen. Studi.se. Följ med på en lärande resa om och med år 2-3 i mitt lilla klassrum på landet i Åsle Skola. Bra länkar. Mitt lilla klassrum på nätet - Hem. Busy Bee Kids Printables. ActivityVillage.co.uk - Kids Crafts, Colouring Pages, Printables, Puzzles, Worksheets and Holiday Fun! Unga Fakta - en sajt för nyfikna!

1000s FREE Primary Teaching Resources & Printables - EYFS, KS1 and KS2 - SparkleBox. MATERIALTIPS - Annikas klassrum. Annikas klassrum - HEM. Skolbanken. Här delar pedagoger från hela landet på inspiration i form av tusentals pedagogiska planeringar, matriser och samtalsmallar.

Skolbanken

Du får vara med om du vill, det kostar ingenting att använda Skolbanken eller dess innehåll. Läs mer om Skolbanken » Om Skolbanken Skolbanken innehåller 10 000-tals exempel på planeringar, matriser och samtalsmallar. Den växer dessutom så det knakar. Blogg. Detta är en kopia av inlägget som jag har gjort idag på Läraravtryck.

Blogg

Jag fortsätter med att reflektera över den digitala lärmiljön i skolan även denna vecka. Håller på med en ny inlämningsuppgift som fått mig att tänka till. Uppgiften denna gång är att titta på olika webbtillämpningar som kan vara av intresse för användning i undervisning och lärande. Vi ska sedan prova olika tillämpningar och se hur dessa kan vara intressanta utifrån ett lärandeperspektiv. Tips.