background preloader

Entorns creatius

Facebook Twitter

Creixement Empresarial  Agafar dimensió proporciona a les empreses avantatges competitius, permet introduir economies d’escala i disposar de recursos més especialitzats per afrontar processos d’internacionalització i innovació.

Creixement Empresarial 

En definitiva, créixer suposa per a la PIME una millora de la seva competitivitat. ACCIÓ vol acompanyar les empreses catalanes en aquest procés, per accelerar-ne el creixement i la seva transformació, assegurant processos d’innovació continua per ser més competitives en els mercats internacionals. En aquesta secció trobareu els diferents programes i serveis que us oferim perquè la vostra empresa no s'aturi. Rafael Aguilera. Soluciones informáticas. Delegaciones. Inici. Ingràvid Creative Office. Les jornades Figueres Talent. Be Talents - Gérone - Organisation. Ajuntament de Girona. FIGUERES TALENT. Inscriure't és molt fàcil, només t'has de registrar en aquesta pàgina web, a l'apartat 'Inscriu-te'.

FIGUERES TALENT

Necessitarem el teu nom, cognom i correu electrònic. *No farem servir els correu electrònic per enviar spam. Les sessions són obertes al públic i gratuïtes. D’aquesta manera es pretén crear un públic fidel i crític, amb ganes de conèixer i opinar sobre aquests temes que cada vegada són més part del nostre dia a dia. La intenció és oferir un espai de diàleg i canvis d’impressions en un ambient professional i festiu alhora, on empreses i particulars, puguin trobar el seu espai d’interès. El Figueres Talent és totalment gratuït, només hauràs de fer la inscripció prèvia o inscriure't el mateix dia de les jornades. Swfactoria. Serveis Internet, Noves Tecnologies, Desenvolupament Tecnologia, Consultoria Internet Grup Tecnolgic Inspirit - Inspirit Esperit d'Innovació. La missió del nostre grup tecnològic és inventar, crear i consolidar empreses innovadores i globals, que ofereixen productes o serveis relacionats amb Internet.

Serveis Internet, Noves Tecnologies, Desenvolupament Tecnologia, Consultoria Internet Grup Tecnolgic Inspirit - Inspirit Esperit d'Innovació

Vocació emprenedora i innovació són els nostres principals punts d’identitat. Premi Nacional d'Internet per en Dídac Lee 20 de Desembre de 2011 - El passat 15 de desembre es varen donar a conèixer els guardonats als "Premis Nacionals de Comunicació 2011" de la Generalitat de Catalunya. Dídac Lee, el nostre fundador, ha estat premiat en la categoria d'Internet. Aquest guardó arriba com a reconeixement a l'aportació d'en Dídac en l'àmbit digital, a través de les seves empreses creades i dins de l'entitat del Futbol Club Barcelona. llegir més Zyncro guanya el Premi a la Innovació Digital 6 de Juny de 2011 - El passat dia 1 de Juny va tenir lloc a Barcelona la cerimònia d'entrega dels Premis a la Innovació Digital, dins del marc del Global Congress. Empresas: Inspirit Labs, Spamina, Matrix, Zyncro, Hotelerum, Conzentra, Intercomgi Argentina - Incubadora de negocios - Inspirit Espíritu de Innovación.

Empresas: Inspirit Labs, Spamina, Matrix, Zyncro, Hotelerum, Conzentra, Intercomgi Argentina - Incubadora de negocios - Inspirit Espíritu de Innovación. Sabemos que el factor humano es la clave del éxito de un grupo empresarial que, como el nuestro, se dedica al desarrollo de nuevas ideas tecnológicas.

Empresas: Inspirit Labs, Spamina, Matrix, Zyncro, Hotelerum, Conzentra, Intercomgi Argentina - Incubadora de negocios - Inspirit Espíritu de Innovación

Las personas que pertenecen a nuestros equipos tienen talento multidisciplinario, son inquietos y están abiertos al cambio, tres componentes vitales para poder trabajar en un entorno tan dinámico como es el nuestro. Nuestro día a día se rige por nuestros valores corporativos y nuestra misión. Te invitamos a que nos envíes tu CV para que nos puedas mostrar tu talento. ¿Quieres enviarnos tu cv? Factor.humano@inspirit.net ¿Quieres saber qué posiciones abiertas tenemos actualmente? BeTalents. Premi a les empreses que millor concilien vida laboral i personal. Barcelona.

Premi a les empreses que millor concilien vida laboral i personal

(Redacció).- Vortex ha guanyat el Premi en la categoria d’empresa de menys de 10 persones treballadores per promoure mesures de conciliació i usos del temps com a valor i com a part de la filosofia d’empresa. Un dels punts que s’ha tingut en compte és l’existència d’una persona Responsable de la Felicitat, figura creada per escoltar les queixes i preocupacions dels treballadors/es. El Premi en la categoria d’empresa amb més de 10 i menys de 50 persones treballadores ha sitgut per a Vertisub, per fomentar la igualtat a través de mesures de conciliació i usos del temps en un sector tradicionalment masculinitzat, establint mesures com ara acords de treball flexible i permisos per a la cura de persones dependents.

També s’ha considerat positiva la valoració de la diversitat, que permet que treballadors/es estrangers acumulin hores extres per gaudir als seus països d’origen. Improbable community. CONEXIONES IMPROBABLES. Creative pills What are creative pills?

CONEXIONES IMPROBABLES

[3 min.] Spanish TV Documentary about Conexiones improbables by Spanish TV Channel TVE2, within its programme La aventura del saber, with examples of collaboration between artists and organisations at Cruces Hospital, Silam, Orbea, i68 and Nekane Moda. [February 2014, 20 min.] Successful collaborations between artists and organisations i68 + Paola Tognazzi [3 min.] Orbea + Cocreable [3 min.] Lauaxeta Ikastola + Mikel Morlas [3 min.]

Fundación Anesvad + Carme Romero [4 min.] Agenda Permanent. Centre de producció i recerca d'arts visuals.