background preloader

Mobile Development

Facebook Twitter

Mobile Development

PhoneGap Application Ontwikkeling. Onze ervaren ontwikkelaars bij Helios Solutions hebben veel Hybrid apps ontwikkelit met behulp van de Sencha Touch en PhoneGap frameworks.

PhoneGap Application Ontwikkeling

Dankzij de Sencha Touch framework en PhoneGap framework kunnen ontwikkelaars snelle en goede apps ontwikkelen die werken op iOS, Android, BlackBerry, Kindle Fire, en nog veel meer. Apps kunnen op meerdere mobiele platformen en OS gebruikt worden. Wij leveren vrijwel alle hybride mobiele diensten die je met deze unieke platforms kan bereiken. Het gebruik van Sencha Touch en PhoneGap voor de ontwikkeling van hybride apps is de beste manier om eenvoudige tot redelijk ingewikkelde apps te bouwen.

Mobiele Applicatie Ontwikkeling agentschap. Investeer in mobiele app ontwikkeling om je e-commerce sales te verhogen. Online winkels hebben een sterke stijging van klanten gezien in 2016 als meer en meer klanten kiezen voor online winkelen om de drukte van bakstenen en mortiere winkels te vermijden.

Investeer in mobiele app ontwikkeling om je e-commerce sales te verhogen

Online winkelen maakt het mogelijk om gemakkelijk gebruik te maken van de speciale aanbiedingen zonder de enorme mensenmassa te trotseren. Bovendien heeft de mobiele e-commerce de e-commerce websites overtroffen als het gaat om het genereren van inkomsten. Mobiele Applicatie Specialist: Understand Risks of App Security in 10 Minutes! Maak gebruik van Visual Recognition Mobile App voor de verbetering van uw bedrijf. Maak gebruik van Visual Recognition Mobile App voor de verbetering van uw bedrijf Moderne bedrijven worden geconfronteerd met de uitdaging om de data effectief te benutten , meestal in de vorm van foto's, om hun best mogelijke voordeel te bereiken.

Maak gebruik van Visual Recognition Mobile App voor de verbetering van uw bedrijf

De Watson Visual Recognition Service stelt mobiele app ontwikkeling experts in staat om applicaties op maat van uw zakelijke behoeften te creëren. Visuele herkenning Door het gebruik van deep learning algoritmen analyseert visuele herkenning afbeeldingen om inzicht te krijgen op uw visuele inhoud. Het biedt u een platform om een enkel beeld te begrijpen, afbeelding bibliotheken te begrijpen, en stelt u in staat om custom classifiers te creëren voor uw bedrijf specifieke behoeften. Android App Ontwikkelaar. Waarom is AR belangrijk voor bedrijven voordat ze zich richten tot de consument?

Augmented reality (AR) technologie heeft het niveau bereikt om als een effectief instrument ingezet te worden bij bedrijfsprocessen, workflows en opleidingen.

Waarom is AR belangrijk voor bedrijven voordat ze zich richten tot de consument?

Momenteel is het klaar voor implementatie in verschillende bedrijfstakken en onderzoek toont aan dat meer den 65 procent van de bedrijven dit momenteel overweegt. In de nabije toekomst kunnen er dan ook positieve ontwikkelingen verwacht worden van de AR aanwezigheid in bedrijven.