background preloader

Otthon és hobbi

Facebook Twitter

Te kidobod a tejfölös vödröt? Ezután nem fogod! Ha nincs még mindenkinek meg a karácsonyi ajándék, most mutatunk egy szuper ötletet.

Te kidobod a tejfölös vödröt? Ezután nem fogod!

Egy hét alatt egészen biztosan elkészülsz vele. Ugye van otthon üres tejfölös vödröd? Nagyon megtetszett ez a kis kreatív vödörke, annyira szuper lett, hogy el sem hiszed, hogy mit rejt a belsejében. Csupán néhány természetes alapanyagra lesz szükségünk, mint például kendercérna, és kender vagy len anyag. SPA zuhanyfej klórtalanító, víztisztító hatással - KütyüBazár.hu. Élvezd a vízesések természetes frissességét a fürdőszobádban!

SPA zuhanyfej klórtalanító, víztisztító hatással - KütyüBazár.hu

A SPA zuhanyfej germánium, anion és víztisztító kristálygolyókat tartalmaz, melyek fertőtlenítő, klórtalanító, víztisztító hatással rendelkeznek. A SPA zuhanyfej egy forradalmian ÚJ egészségügyi és kozmetikai termék. Ez az újítás segíthet Neked, hogy bőröd még selymesebb és egészségesebb legyen. Gátolják a vírusok, baktériumok elszaporodását! 15 Cool Workspace With Washi Tape Ideas. Make cool workspace can be done with washi tape.

15 Cool Workspace With Washi Tape Ideas

The use of washi tape is quite a lot and have a wide selection of colors, ranging from office decorating tool to get organized, washi tape has become part of the workspace is important. Now it’s time you started to refresh your workspace, be prepared to welcome the year with pastel colors, or for you who go back to school no longer have to mess around with shopping stationery. 20 Cheap DIY Washi Tape Designs. There are various ways to make the room more beautiful without having expensive.

20 Cheap DIY Washi Tape Designs

That could include changes in furniture, new paint job or something more complicated. But if you prefer a simple and cheap solution, then you do not need to worry because this time I will give you how to do it, and Washi Tape is just what you need. Játék a szabadban – házilag kivitelezhető ötletek gyerekeknek. EcoDaisy - Photos de la publication de EcoDaisy. Ötletek húsvétra: 18 különleges tojásdíszítési technika. Így készül a harisnyavirág - Színes Ötletek Blog.

Megfigyeltem, hogy nagyon sok olvasóm hódol a harisnyavirág-készítés technikájának, de legalább ugyanennyien kérdeztétek, hogy pontosan hogyan készülnek ezek a csodák.

Így készül a harisnyavirág - Színes Ötletek Blog

Szeretlek Magyarország. Nem a szemétre való! A hamu 25 féle felhasználása. A fahamut az emberiség évezredeken át nagy becsben tartotta.

Nem a szemétre való! A hamu 25 féle felhasználása

Igen sokoldalú felhasználhatósága a háztartásokban nélkülözhetetlen volt. A fa elégetésekor keletkező hamu számos értékes ásványi sót tartalmaz. Erősen lúgos kémhatású, pH-értéke 10-13 közé esik. A lúg tisztító hatása a káliumtartalomtól függ, ezért az egyes fafajták hamujából eltérő erősségű lúg keletkezik. A gyümölcsfáknál erősebb lúg nyerhető a bükkfa hamujából, de egyes leírások szerint még annál is erősebb az akácfa, és a kukoricaszár hamujából. Mielőtt kidobnánk a fahamut, érdemes megnézni, hogyan hasznosíthatjuk. 1. 2. 3. Újságpapírból font kosarak. Készíts pom pom szőnyeget otthon, egyszerűen! Először is, nézzük meg, hogyan kell pom pom-ot készíteni?

Készíts pom pom szőnyeget otthon, egyszerűen!

A módszer igen egyszerű, és pár darab után már nagyon gyorsan is fog menni. Ha megvan a kiválasztott fonal, neki is láthatsz a munkálatoknak. A fonalat tekerd körbe a kezeden a képen látható módon. Ha kisebb pom pom-ot szeretnél, kevesebb ujjad használd, ha nagyobbat, akár valami vastagabb tárgyra is tekerheted a fonalat. Fém és papirdobozok. Kicsi gyerekszobák – helytakarékos tippek. 45 Creative DIY Photo Display Wall Art Ideas.

Memories are a precious thing to preserve and time leave sits mark upon us and allows us to lose bits and pieces of those wonderful memories.

45 Creative DIY Photo Display Wall Art Ideas

Luckily today’s technology offers us multiple methods of recording the happy moments of your lives and to keep them safe. Photography is one of them and we all have photos of our childhood and of our loved ones lining somewhere around the house in one form or another. k10.jpg (JPEG Image, 2000 × 1500 pixels) - Scaled (51%) Images (JPEG Image, 95 × 205 pixels) Мамонты, пантера и тигр / Животные и птицы. ~Térbeli á.minta~ Néhány minta a térbeli állatka készitéséhez.

~Térbeli á.minta~

Lö vadkacsa Lö egér. Érdekes tárolók cipősdobozból. A tárolás, azt hiszem, minden gyerekes családban nagy kihívást jelent (és nem gyerekes családban is).

Érdekes tárolók cipősdobozból

Mi legyen az egyre szaporodó, de rendszerezést kívánó játékokkal, ide-oda kígyózó kábelekkel, szabad falfelületekkel, elrejteni vágyott mütyürökkel, színes ceruzákkal, filcekkel, vagy a rendetlen szekrényekkel? Ahelyett, hogy egy újabb műanyag izével lepnénk meg magunkat, legjobb ha előkotorjuk a félretett cipősdobozokat (vélhetően mostanában szaporodnak is, hisz leárazás van, illetve a jön az őszi-téli cuccok vásárlásának ideje), és alakítsuk, öltöztessük új ruhába mindegyiket. Külföldi diy oldalakról gyűjtöttünk ötleteket. A legkézenfekvőbb, ha a cipősdobozt eredeti alakjában használjuk a fedelével vagy anélkül (a fedelet pl. dekorációs elemként használhatjuk), mindössze új ruhába kell öltöztetnünk: Kifejezetten a polcra ajánljuk, mütyürök elrejtésére például elég jó lehet ez a verzió. Azonnali elsősegély csípések ellen - Hatékony házi praktikák. Visszavonhatatlanul beköszöntött a nyár, ami azt is jelenti, hogy az apróbb élőlények kellemetlen csípésekkel köszöntik a felnőttek mellett a gyerekeket is, akik még kevésbé tudnak higgadtan védekezni a különböző csípős-szúrós élőlényekkel szemben.

Ha megtörtént a baj, szerencsére elég csak a konyháig menned. A szabadban tartózkodást az elővigyázatosság ellenére bármikor beárnyékolhatja egy méhecske vagy egy pók csípése, mely többségében inkább kellemetlen, mint veszélyes. A rovarcsípések helye felduzzad, esetleg fájdalom jelentkezhet a területen, és majd csak később jelentkezik a viszkető érzés, melyet meg kell próbálni figyelmen kívül hagyni, hiszen a vakarással csak a bőr alá jutott, lényegében ártalmatlan méreganyagot lehet nagyobb területre terjeszteni.

Mivel azonban ez a gyerekeknél nem könnyű, jó, ha van a tarsolyodban néhány elsősegélynyújtó praktika. Szivacsvágás, Szivacs méretre vágás, habszivacs vágás. MatracGuru > Szolgáltatások > Szivacsvágás, Szivacs méretre vágás, habszivacs vágás Szivacsvágás szolgáltatásunk mindenki számára hasznos lehet egyszer. A habszivacs vágásának szinte nincsenek határai, 1-150cm vastagságig és szinte bármilyen méretben elkészíthető. 30+ szuper raklapos ötlet - Színes Ötletek Blog. A raklapok – legyen szó használt vagy új darabokról – felhasználása a lakberendezésben hatalmas divat, én magam is rajongója vagyok ezeknek a bútoroknak, az efféle újrahasznosításnak, újragondolásnak.

Egyrészt, mert olcsó (újak 2500 Ft körül, használt 1700 Ft körül, selejt 500 Ft-tól), rendkívül jól variálható, másrészt nagyon sok minden megvalósítható belőlük otthon, saját kezűleg is. Ma egy nagy-nagy raklapos bútor- ötletgyűjteményt készítettem, remélem, hasznos lesz számotokra! Ülőalkalmatosságok, bútorok a nappaliba.