background preloader

Mobila second

Facebook Twitter

Pentru mobil. Weekend Cele mai cunoscute obiceiuri internationale de Pasti Data: 20 Aprilie 2014 I I Pentru crestini, Pastele este una dintre cele mai mari sarbatori, pentru unii chiar cea mai mare.

pentru mobil

Cu toate acestea, cu ocazia Sarbatorii, crestinii pastreaza inca numeroase obiceiuri si practici fara nicio semnificatie pentru crestinism, unele fiind pagane. Editorial Ganduri pentru acasa Sunt doar un mincinos Cu totii credem in ceva. Ce mai citim: Daca ziua de maine nu va mai veni "Un om are dreptul sa se uite in jos la altul doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice" este fraza mea preferata din textul pe care il citim astazi – un poem emotionant care i-a fost atribuit scriitorului Gabriel Garcia Marquez. Stirile saptamanii: Daca le-ai ratat, citeste-le acum! Noul Cod al insolventei a fost aprobat in aceasta saptamana de Camera Deputatilor. Saptamana Luminata. Florile Pastelui sau despre puritate si renastere Data: 19 Aprilie 2014 I I Ghid pentru supravietuirea limbii romane Pasti sau Paste? Dezbatere. Pentru a duce mobila second hand din Italia in Romania si sa o vand, ce firma sa deschid? - consultanta, idei de afaceri - Bizoo MegaAjutor - 15.10.2012.

Ce acte imi trebuie pentru a deschide un magazin second hand de mobila adusa din Italia ? - consultanta, idei de afaceri - Bizoo MegaAjutor - 09.11.2011. Ce acte imi trebuie la vama pentru mobila second-hand din Germania ? - consultanta, idei de afaceri - Bizoo MegaAjutor - 09.09.2010. Alexandru Macarie a raspuns pe 11.09.2010, 21:20 in primul rand va trebuie firma cu cod CAEN de import-export,va trebuie CIF(cod de indentificare fiscala in scopuri de TVA).In Germania - va trebuie sa incheiati un contract cu o firma de acolo si in baza contractului stabiliti ce cumparati,cum platiti,modalitatea de transport,etc.La vama,la noi,va trebuie doar factura emisa de partenerul german.Restul,declarati la fisc.

Ce acte imi trebuie la vama pentru mobila second-hand din Germania ? - consultanta, idei de afaceri - Bizoo MegaAjutor - 09.09.2010

Adriana Vasilescu a raspuns pe 12.09.2010, 17:10 La vama la noi nu va trebuie nimic,pentru ca Germania este in Uniunea Europeana,deci Dvs.nu veti face import din tari terte,ci achizitie intracomunitara,care nu mai trece pe la vama din 2007,de la aderarea Romaniei la UE. Sursa: www.contgama.ro, office@contgama.ro. Stie cineva adresele depozitelor de mobila second hand din Germania ? - consultanta, idei de afaceri - Bizoo MegaAjutor - 28.09.2010. Este profitabil un magazin de mobila second hand din Germania ? - consultanta, idei de afaceri - Bizoo MegaAjutor - 07.07.2011.

Bizoo megaajutor Nu sunteti autentificat Categorii Contactati-ne Click aici RSS Feed Intrebare rezolvata Este profitabil un magazin de mobila second hand din Germania ?

Este profitabil un magazin de mobila second hand din Germania ? - consultanta, idei de afaceri - Bizoo MegaAjutor - 07.07.2011

Buna ziua, detin un spatiu de 200 mp (100M PARTER + 100 ETAJ) cu posibilitate de extindere de 40 mp pe fiecare nivel. A intrebat Scripcari Florin Raspunsul ales Cornel Sfetcu a raspuns pe 21.07.2011, 20:06 Daca aveti sursa nu inteleg de ce mai stati pe ganduri, mai ales ca aveti vadul format cu magazinul de h.s.h.....!

Alte raspunsuri Tampa Maria Geta a raspuns pe 8.07.2011, 08:35 Buna Ziua mai ales daca sant la pret mic si frumoase v-a functiona daca se pot da si in rate cu avans 50% v-a merge si mai bine .Ca sa puteti da in rate luati legatura cu o banca sa puneti la punct o modalitate clara de rambursare SE POATE ..si daca Banca va da "liber" atunci chiar ca v-a functiona.Mult Succes!!! Atentie! Bizoo.ro De ce Bizoo.ro? Promovati-va Afacerea Social links Facebook Google+ Contact rapid 0730 958 698, 0801 011 112. Axello. Ce acte imi trebuie la vama daca vreau sa aduc mobila second hand din Germania ? - consultanta, idei de afaceri - Bizoo MegaAjutor - 09.09.2010.

Mobila second hand - intrebari & raspunsuri, consultanta, idei de afaceri - Bizoo MegaAjutor.