Educació

Facebook Twitter

Un nou centre per una educació de qualitat.

Concienciació fonològica

Psicopedagogia- Inteligència emocional. Recursos d'educació (nee) Recursos xtec (diversitat) "COMPETÈNCIES BÀSIQUES". XTEC. USTEC·STEs Sindicat Ensenyament (pàgina inicial www.sindicat.net) Organització i funcionament dels centres. Curs 2010-2011. Les resolucions d'organització i funcionament dels centres educatius per al curs 2010-2011 es difonen mitjançant un cercador.

Organització i funcionament dels centres. Curs 2010-2011

Per fer la cerca cal seleccionar el tipus de centre. Es pot cercar per tema (paraules clau) o desplegant l'índex. Cal triar també a quina secció es vol cercar (text, annexos i/o models). Aquest cercador incorpora, també, l'opció de cercar per novetats, que permet consultar exclusivament les de cada norma. Més informació En seleccionar un tipus de centre, podeu descarregar el text complet o les novetats en format PDF. Novetat: Resolució, de 22 de febrer de 2011, per la qual se suspèn la realització de les proves de competències bàsiques de quart curs d'educació secundària obligatòria, previstes a les Resolucions relatives a l'organització i el funcionament dels centres per al curs 2010-2011. El paràgraf sisè de l’apartat “Competències bàsiques” dels documents dels centres d’educació secundària queda, doncs, sense efectes.

De mestr@ a mestr@ Departament d'Ensenyament. Educació primària - Currículum. Tancament del servidor Phobos El servidor phobos.xtec.cat arribarà a la fi del seu període d'operació el dia 23 de desembre de 2013.

Educació primària - Currículum

El Departament d'Ensenyament ofereix als centres docents i als professionals de l'àmbit educatiu diverses alternatives de gestió i publicació de recursos digitals en línia. Tot seguit enumerem alguns d'aquests serveis, que es poden utilitzar com alternativa als usos més habituals de Phobos: Àgora ( posa a la disposició dels centres un entorn virtual d'aprenentatge Moodle complet, així com una intranet i un gestor de continguts basat en Zikula. XTECBlocs ( ofereix als centres i als professionals amb identificador XTEC la possibilitat de crear blogs basats en WordPress.

Es convida els usuaris/àries a traslladar els seus serveis actuals de phobos.xtec.cat a la solució que millor s'avingui amb les necessitats del seu centre. NOVETAT!!! Email from Google. Autenticació d'usuaris. Activitats de Lectura.