Hírek

Facebook Twitter

Cikk - Technet. Sok felhasználónak pornóképek lepték el az üzenőfalát.

Cikk - Technet

A Facebook elismerte és már vizsgálja az ügyet. Adunk néhány tippet is, hogy mit lehet tenni ilyen esetekben. Valószínűleg nem egy kósza vírus apró robbanásáról van szó, hanem szándékos támadás történt a Facebook háza táján. Andrew Noyes szóvivő elismerte, hogy az utóbbi órákban megszaporodott a hozzájuk érkező bejelentések száma.Az még nem derült ki, hogy ki/mi áll a támadások mögött, de többen az Anonymous nevű csoportra gyanakszanak. A hackercsoport még november 5-ére hirdetett támadást a legnépszerűbb, 800 milliónál is több felhasználóval rendelkező közösségi oldal ellen. Cikk - Technet. Ezúttal nem Facebookon terjed a facebookos átverés, az e-mail fiókunkba érkezik a megtévesztő meglepetés.

Cikk - Technet

Be kell vallanom, nem tudom, hogy valaha be tud-e telni a facebookos üzenettárolónk, de erős gyanúm van rá, hogy nem. Illetve ha be tud, valószínűnek tartom, hogy a Facebook még jóval előtte értesítene minket, nem pedig akkor, amikor már majdnem késő.Egy átverős e-mail mindenesetre erre játszik rá, egészen pontosan arra az aggodalmunkra, hogy esetleg lemaradunk egy nekünk küldött fontos üzenetről. Nana.hu magazin főoldal - Nana.hu. Időkép időjárás. Széltérkép. Animált széltérképünk 5 percenként frissül, a széllökések erőssége mellett látható rajta, hogy milyen irányból fúj a szél - a hidegfrontok érkezésekor ez alapján könnyen eldönthetjük, hogy bezárjuk-e éjszakára az ablakokat, redőnyöket vagy beálljunk-e autónkkal a garázsba a lezuhanó faágak elől.

Források: Észlelő oldal, Automaták, A-WAY ITE Autópálya Zrt., M6 Autópálya, METAR Frissítve: 5 percenként, az elmúlt 1 óra méréseiből. Radarkép és riasztás. Velvet. Sztori. A MODEM dolgozói sem tudtak róla, hogy leltár lesz. 2014. április 25., 18:36 Ha már így alakult, érdemes megfelelő taktikát választani, de minimum nagy levegőt venni előtte. 2014. április 24., 20:45 Hűt, fűt, világít, masszíroz, szórakoztat, elaltat és felébreszt az új ágy. De mihez kezd a szexszel? 2014. április 24., 13:56 Az orosz tinédzser annak az új, nagyon veszélyes őrületnek akart hódolni, hogy minél extrémebb helyen fotózza le magát. Trend. Néha egyszerűen életveszélyes a telefonunkkal vacakolni, máskor csak halálra idegesítünk másokat. 2014. április 25., 14:05 Ez az utolsóelőtti kör, válasszon valakit, aki az egész fesztivál legszexibbje lehet!

2014. április 24., 17:58 Szexi jelmezekben licitáltak egymásra a csajok a Los Angeles-i WonderCon rendezvényen. Sok-sok fotónk van, mind dekoltázzsal. 2014. április 23., 10:05 Amennyiben valakit nem kedvel túlzottan, de szeretné ezt névtelenül közölni az illetővel, küldjön kartonpöcsöt! 2014. április 21., 20:18 Most kiderül, hogy már ön is baromi öreg. És a Spice Girls is. Meg a Hello Kitty. Szex. Dániában megengedett az, hogy a nászt a kutyákkal hálják el az emberek.

Szex

A Vice magazin interjút készített egy ilyen kutyás fiatalemberrel. 2014. április 07., 20:29 Ujjazás a táncparketten, misszionárius póz ágyrácsba kapaszkodva – ezeket a szexpózokat ajánljuk az 1992-es filmből. 2014. április 06., 21:30 Ha eddig nem tudta, hol van Pusztavacs, most van miről megjegyezni: itt ütik be legtöbben a sex kifejezést a Google-be.

Így s-sel. 2014. április 05., 21:59 Nyugodt szívvel lépjen túl az első szerelmén, sőt, még a negyedik partner is felejtős! Sport Géza. Index. Tech. Tech - Mindent tud rólunk a Facebook. Belföld. Wikileaks.