background preloader

APRENDRE A APRENDRE

Facebook Twitter

Fundacio Jaume Bofill. La innovació i l’emprenedoria no són un fenomen nou.

Fundacio Jaume Bofill

Moltes iniciatives dirigides a generar canvis educatius i socials han estat possibles gràcies a l’empenta d’emprenedors educatius i de persones que els hi han donat suport. Cada cop és més ampli el nombre d’emprenedors i moviments que estan generant nous models i projectes dirigits a millorar l’educació per adaptar-la a les necessitats i reptes de la societat del coneixement, però la falta de suports en el procés de definició i implementació de noves propostes sovint redueix la seva capacitat d’impacte a l’entorn més proper. És per això, que en el moment de transformació del sistema educatiu que està vivint Catalunya, des del projecte Fem Educació volem donar suport i acompanyar als emprenedors educatius en la generació de propostes innovadores al mateix temps que enfortir el vincle amb la comunitat compromesa a través de campanyes de micromecenatge.

El blog de Salvaroj. En la nube TIC. Blog – iDidactic. En el núvol: Fer preguntes amb KAHOOT! El Blog de Educación y TIC. BLOG DE LUISA MARÍA ARIAS PRADA. RECURSOS PARA 6º DE PRIMARIA. MestresClass — Bones pràctiques educatives i vídeos temàtics per a l'ensenyament-aprenentatge.

Educación. Herramientas 2.0. Cada vez hay más herramientas disponibles para el uso por parte de docentes y alumnos, además de existir numerosísimos sitios en la red donde existen excelentes repositorios de las mismas.

Herramientas 2.0

Como una de las intenciones del blog es optar a que sea un centro de información y formación (con la gestión de una nueva aula virtual para el curso que viene, de libre acceso y con cursos de formación para docentes y alumnos de las materias de Tecnología e Informática). Por tanto, en el desplegable de esta página podemos encontrar diferentes herramientas educativas 2.0 divididas en diferentes bloques (ampliables en un futuro).

Inici. XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya. Educación y Tecnología, recursos educativos. "Si enseñamos a los alumnos de hoy como enseñábamos ayer les estamos robando el futuro" – J. Dewey. AYUDA PARA MAESTROS. Nuevas tecnologías aplicadas a la educación. ORDENADORES EN EL AULA. ARA Mestres. Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Les T.I.C.-T.A.C. a l'educació. Tecnología, psicología social, Social media, aprendizaje, tendencias web. EL BLOG DE MANU VELASCO. Justifica tu respuesta.